RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo 50 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. 

A-Lukitus on täyden palvelun paikallinen lukkoliike Päijät-Hämeen alueella. Palveluun kuuluvat kaikki lukkoalan työt suunnittelusta ja lukkojen sarjoituksista asennuksiin, korjauksiin, huoltoon ja ylläpitoon. Olemme osa RTK-Palvelun lukitusliiketoiminnan palvelukokonaisuutta. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

A-Lukitus/RTK-Palvelu Oy hakee työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Lahden alueelle

Olet jo lukitusalalla kyntesi näyttänyt asioista perillä oleva osaaja vähintään viiden vuoden kokemuksella. Sinulla saattaa olla jo kokemusta työnjohtajana toimimisesta tai haluat edetä urallasi työnjohtajaksi. Tämä on mahdollisuutesi ottaa seuraava askel urallasi!

Alan koulutus luetaan hakijan eduksi. Organisoit ja keskität käytettävissä olevat resurssit tehokkaasti sekä tuet tarvittaessa osallistumalla lukkoseppätiimin päivittäiseen työhön. Lisäksi autat yksikönpäällikköä tarjouslaskennassa ja materiaalihankinnoissa.

Olet:

  • Asiakaslähtöinen
  • Hyvin toimeen tuleva asiakkaiden ja kollegoiden kanssa
  • Järjestelmällinen
  • Sinut alan järjestelmien ja ohjelmistojen kanssa
  • Nuhteeton taustoiltasi (tehtävään valitulle tullaan tekemään turvaselvitys)

Tarjoamme mielenkiintoisen työn luotettavassa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä. Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme! Haastatteluja suoritetaan jo mahdollisuuksien mukaan hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hae alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa lukitusliiketoiminnan yksikönpäällikkö Kari Göös, sähköpostilla kari@a-lukitus.fi tai arkisin klo 14-16 puh. 0504433477.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi