RTK-Palvelu Oy

Yksikönpäällikkö, Keski-Suomi

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 15.11.2023, 10:00
  • Haku päättyy 10.12.2023, 23:59
  • 10.12.2023, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Rekrytointi.com Osaajapankin profiilia pohjana!

Yksikönpäällikkö, Keski-Suomi

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Oletko valmis astumaan johtavaan rooliin dynaamisessa siivouksen ja kiinteistöhuollon toimialan ympäristössä? Tunnistatko itsestäsi ammattimaista intohimoa ja olet valmis ottamaan haasteen vastaan ja viemään tiimimme uudelle tasolle?

Etsimme motivoitunutta ja ammattitaitoista siivouksen tai kiinteistöhuollon toimialalla jo kannuksensa hankkinutta YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ Jyväskylään vastaamaan koko Keski-Suomen alueellisesta toiminnasta. Tämä on hieno mahdollisuus liittyä kasvavaan organisaatioomme ja tuoda omat taitosi joukkoomme.

Tehtävänkuvaus ja odotukset

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja ammattitaitoinen tiimipelaaja, joka kykenee hallitsemaan kokonaisuuden sekä kasvattamaan yksikön liiketoimintaa. Olet modernilla otteella työskentelevä monipuolinen alan ammattilainen, ja sinulla on vahva tausta henkilöstöjohtamisesta sekä asiakassuhteiden kehittämisestä – olet innostava henkilö, joka hallitsee myös esimerkillä johtamisen ja innoittaa koko tiimin yltämään parhaimpaansa.

Edellytykset

Kokemusta ja johtamistaitoa: Menestyäksesi tässä tehtävässä, odotamme sinulta aiempaa kokemusta siivous- tai kiinteistöpalvelualan esihenkilötehtävistä. Olet tottunut ohjaamaan tiimiäsi kohti huippusuorituksia ja organisoimaan tehtäviä tehokkaasti.

Koulutuksen tuomaa osaamista: Yksikönpäällikön roolissa esimerkiksi AMK-tasoinen koulutustausta tuo merkittävää lisäarvoa tehtävään, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi monin tavoin, kuten siivouspalveluiden suunnittelussa ja optimoinnissa, nykyisten asiakkuuksien kasvupotentiaalin kehityksessä ja haasteiden ratkaisemisessa.

Kielitaitoa: Englannin kielen taito on välttämätöntä, kun työskentelet monikulttuurisessa ympäristössä ja kommunikoit asiakkaiden kanssa.

Organisointikykyä: Sinulla on vahvat organisointi- ja ajanhallintakyvyt, jotka auttavat sinua pitämään asiat hallinnassa ja tekemään päätöksiä nopeasti.

Asiakassuhteiden hallintaa: Arvostamme kokemustasi suurasiakkaiden kanssa toimimisesta. Sinulla pysyy kokonaisuus hallussa ja tunnistat yksikkösi liiketoiminnan kasvumahdollisuudet.  Kykysi ylläpitää ja vahvistaa asiakassuhteita on tärkeää menestymisellemme.

Tarjoamme

Mahdollisuuden vaikuttaa: Pääset johtamaan ja kehittämään tiimiämme sekä osallistumaan strategiseen päätöksentekoon.

Ammatillisen kehittymisen: Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Kilpailukykyisen palkan ja edut: Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti, palkan lisäksi tarjoamme erikseen sovittavan tulospalkkion. RTK-Palvelun työntekijänä saat lisäksi käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntaedut sekä muita etuisuuksia.

Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä, mutta voit työskennellä joustavasti myös etänä tai liikkuen eri kohteissa – toiveistasi ja tehtävistäsi riippuen.

Tarjolla on vastuullinen ja merkityksellisen avainrooli, jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja saavuttamaan täyden potentiaalisi suunnittelemalla tehtävästä itsesi näköisen.

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti!

Täytäthän hakemuksen 10.12.2023 mennessä ja lisäät hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 12.00–15.00 Timo Riissanen numerosta: 045 231 2399 tai timo.riissanen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae nyt tai vinkkaa kaverillesi, toimi kuitenkin pian sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Osaamisalue: , ,

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.