RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Vahvistamme Tampereen yksikköämme 

Etsimme nyt YKSIKÖNPÄÄLLIKÖÄ johtamaan toimintaamme Tampereen talousalueella.

Olet rautainen kiinteistöpalvelualan ammattilainen joka osaa ja ymmärtää asiakaspalvelun, liiketoiminnan  tuntemuksen, taloudellisen osaamisen, sekä esimiestyön tärkeyden tehtävässä menestymisen edellytyksenä.

Tehtäviisi kuuluu mm. asiakassuhteiden hoito, työnjohtajien sekä myynnin esimiehenä ja tukena toimiminen, budjetointi sekä liiketuloksesta vastaaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat yksikön hallinnolliset asiat (mm. toimitilat sekä investoinnit )

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset kokemusta sekä ymmärrystä kiinteistöpalveluiden toimialalta, sekä ymmärrystä asiakassuhteiden tuloksellisesta hoitamisesta. Lisäksi kykyihisi kuuluu auttaa alaisiasi onnistumaan työssään, sekä antaa siihen edellytykset. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. Olet motivoiva ja innostava esimies tiimillesi, sekä nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi asiakasrajapinnassa. Arvostamme yrittäjämäistä otetta sekä ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Lisäksi toimit näköalapaikalla Tampereen liike-elämään ja pääset vaikuttamaan näkyvästi asiakasyritystemme kehittymiseen sekä onnistumiseen. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin aluejohtaja Vesa Ihatsu 044 765 7898  tai vesa.ihatsu@rtkpalvelu.fi    Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.12.2021.

Osaamisalue: , ,

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi