HAEMME TOIMITUSJOHTAJAA

 

Saimaa Stadiumin innostavaan ympäristöön

Etsimällämme tekijällä on

  • näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta, esimiestyöstä ja verkostoyhteistyöstä sekä tapahtumatuotannosta ja monipuolisista kumppanuuksista hyvinvointi-, liikunta- ja urheilusektoreilla 
  • erinomaiset viestintätaidot, yhteistyökykyä ja vahva kehittämisorientaatio 
  • monipuolista liikunnan toimialan tuntemusta sekä perehtyneisyyttä ennalta ehkäisevien hyvinvointipalveluiden tuottamiseen 
  • soveltuva korkeakoulututkinto 

Kiinnostuitko?

Toimita hakemuksesi 30.9.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Kuoreen merkintä ”toimitusjohtajahaku”.

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa saimaastadiumi.fi

Osaamisalue:

Saimaa Stadiumi Oy

Saimaa Stadiumi on keväällä 2018 valmistunut ainutlaatuinen urheilun, elämysten ja hyvinvoinnin monitoimiareena Mikkelin Kalevankankaalla. Sen omistavat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kaupunki ja Suomen Nuoriso-opisto.

Saimaa Stadiumilla on lajiharjoittelun ja kuntoilun lisäksi tilaa urheilutapahtumille, konserteille ja gaalatilaisuuksille sekä esimerkiksi yritysten hyvinvointipäiville. Saimaa Stadiumin yhteydessä toimii myös terveyttä edistävien hyvinvointipalveluiden tutkimukseen ja kehittämiseen erikoistunut tutkimusyksikkö Active Life Lab.

Saimaa Stadiumi tekee tiivistä yhteistyötä ammattikorkeakoulun, Mikkelin kaupungin koulujen, urheiluseurojen sekä muiden Kalevan kankaalla toimivien urheilu- ja tapahtumajärjestäjien kanssa. Yhdessä rakennamme uudenlaista hyvinvointikampusta.