Soite

Sairaanhoitajasissin sijaisuus Perhonjokilaaksossa 3.4.2024 saakka

  • Sijainti Veteli
  • Julkaistu 21.04.2023, 13:00
  • Suljettu 15.05.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitajasissin sijaisuus Perhonjokilaaksossa 3.4.2024 saakka

Keski- Pohjanmaan hyvinvointialue Soitessa resurssikeskuksessa on haettavana 15.5.2023 klo 12.00 mennessä.

SAIRAANHOITAJASISSIN SIJAISUUS PERHONJOKILAAKSOSSA 3.4.2024 SAAKKA

Sijaisuus on resurssikeskuksen sisäisen sijaisen eli sissin sijaisuus Perhonjokilaakson alueella. Kiertoalueena yleislääketieteen osasto, kotisairaala, vastaanottopalvelut sekä kotihoito Kaustisen, Vetelin ja Halsuan alueella

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan pätevyys. 

Tarjoamme monipuolisen työkentän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä ammatillisesti sekä hyvän perehdytyksen. Lisäksi paljon mukavia työkavereita ja muuttuvia tilanteita. Meillä pääset lisäksi vaikuttamaan omiin työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla. 

Toivomme sinulta reipasta mieltä, tiimityöskentelytaitoja, työhön sitoutumista, joustavuutta ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa. Oman auton käyttö on sijaisuudessa välttämätöntä, sillä työ on liikkuvaa. 

Palkkaus määräytyy voimassa olevan sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan sekä hyvinvointialueella tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Palkka tällä hetkellä on 2668,34€/kk. Työ on 2-vuorotyötä.

Sijaisuutta haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat –sivulla. Sähköiseen hakemukseen liitetään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Työhön sisältyy opetusvelvollisuus. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Katja Österlund, katja.osterlund@soite.fi, 040 804 5440 sekä resurssipäällikkö Heidi Gleviczky, heidi.gleviczky@soite.fi,   0400 145 525

 

Tietoa Soitesta

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestää Keski-Pohjanmaalla laaja-alaiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut sekä pelastuspalvelut maakunnan 68 000 asukkaalle. Lisäksi tarjoamme erikoissairaanhoidon päivystykselliset palvelut Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa n. 200 000 lähialueen asukkaalle.

Työllistämme runsaat 4 000 henkilöä sekä yli 300 sivutoimista palokuntalaista. Työhyvinvointikyselyyn vastanneista 76 % suosittelee Soitea työnantajana. Kun oma porukka voi hyvin, pystymme paremmin palvelemaan niitä, jotka apua tarvitsevat – siksi työntekijöiden hyvinvointi on meille kunnia-asia.

”Hyvin voimme” on lupaus arvosta, jonka haluamme välittää työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se on tavoite ja asenne, johon yhdessä pyrimme eri tavoin. Työntekijälle lupaus näyttäytyy vahvana ammattiylpeytenä ja yhteen hiileen puhaltamisena – se on työhyvinvointia ja hyvää arkea työssä.

Kokkolan seutu kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Alueelta voi hyvin löytyä työpaikka myös kumppanille tai puolisolle. Tutustu seudun tarjoamiin mahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa kokkolaworks.fi

Osaamisalue: