Etsimme

PÄÄTOIMITTAJAA

 

Sanomalehti Keskipohjanmaalle nykyisen päätoimittajamme siirtyessä eläkkeelle.

Vastaat lehden sisällöstä sekä konsernin kaikkien lehtien sisällöntuotannon kehittämisestä ja yhteistyöstä. Olet konsernin johtoryhmän jäsen.

Sinulla on mielellään ylempi korkeakoulututkinto, omaat vankan journalistisen kokemuksen ja olet tuloshakuinen johtamisen ammattilainen. Sinulla on näkemystä sekä sanomalehden että digitaalisten sisältöjen kehittämisestä.

Olet valmis edustamaan ja toimit luontaisesti maakunnallisten sekä alan valtakunnallisten verkostojen kautta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän sekä näköalapaikan maakuntaan ja media-alaan konsernissa, jossa perinteiden ja uuden yhdistäminen on kunnia-asia.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Vesa Pihlajamaa (vesa.pihlajamaa@kpk.fi, 050 593 4373) ja hallituksen puheenjohtaja Mikko Luoma (mikko.a.luoma@gmail.com, 050 408 8023).

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si 4.11.2018 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja: http://konserni.kpk.fi

 

Osaamisalue:

Sanomalehti Keskipohjanmaa / KPK Yhtiöt (Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj)

Sanomalehti Keskipohjanmaa on seitsemän kertaa viikossa ilmestyvä Keski-Pohjanmaan talous- ja kulttuurimaakunnan ykköslehti, joka tavoittaa yli 80 000 lukijaa Kokkolan, Pietarsaaren ja Ylivieskan markkina-alueilla. Lehden päätoimipaikka on Kokkolassa.

Keskipohjanmaa-lehti kuuluu KPK Yhtiöihin (Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj) joka on vuonna 1917 perustettu perinteikäs, rohkeasti uuteen suuntaava media-alan konserni. Konserni harjoittaa julkaisutoimintaa kymmenen lehden sekä niiden verkkopalveluiden voimin. Konsernin liikevaihto on noin 30 Meur ja henkilökunnan määrä noin 230.