Väylä uusiin työmahdollisuuksiin – Useat yritykset etsivät 3D- ja CAD-osaajien rekrytoivan koulutusohjelman kautta CAD-osaajia esimerkiksi suunnittelun, muotoilun, rakennussuunnittelun ja teollisuuden pariin. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi vielä käytännön työkokemusta alan tehtävistä – voit olla vasta urasi alkupuolella tai jo kokeneempi tekijä. Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on motivaatiosi ja intohimosi kehittää omaa osaamistasi sekä kasvaa tulevaisuuden CAD-osaajaksi.

Yhteistyöyritykset rekrytoivat uusia osaajia mm. seuraaviin rooleihin:

 • Sisustussuunnittelija tai -arkkitehti
 • CAD-konsultti
 • Projekti- ja toimistoarkkitehti
 • Sähkösuunnittelija
 • 3D-valmistussuunnittelija
 • 3D-mallintaja, CAD-piirtäjä
 • CAD-ohjelmoija, CAD-sovellustuki, CAD-sovelluskehittäjä
 • 3D-artisti
 • Suunnittelija
 • Projektiassistentti, suunnitteluassistentti

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi jostakin näistä:

 • Kiinnostus ottaa haltuun moderneja suunnittelun työkaluja, kuten Solidworks, AutoCAD, ArchiCAD.
 • Sinulla voi olla aiempaa kokemusta CAD-ohjelmistoista tai muista suunnittelutyökaluista, tietomallintamisesta, taitto-ohjelmista: kuten Indesign tai Photoshop tai 3D-visualisoinnista.
 • Sinulla on intoa ja motivaatiota kouluttautua CAD-osaajaksi tai syventää jo olemassa olevaa osaamistasi.
 • Koulutus- ja/tai aiempi kokemustaustasi voi olla esim. insinööri, teknikko, piirtäjä, suunnitteluassistentti, järjestelmäosaaja, tekninen myyjä ja tietokonegraafikko. Toimialakokemus esim. rakentamisen, teollisuuden, suunnittelun ja muotoilun parista on eduksi.
 • Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään työelämässä mukana ollut ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen – paikkoja löytyy sekä uraansa aloitteleville että jo kokeneemmille osaajille.
 • Koulutuksen valinnan edellytyksenä on kyky kommunikoida suomeksi.

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Kuuden kuukauden mittaisessa ohjelmassa kehityt asiantuntijaksi uuden työroolisi kautta. Työskentelet ohjelman ajan CAD-ohjelmistoja käyttävässä yrityksessä ja kerrytät itsellesi arvokasta työkokemusta. Lisäksi osallistut töidesi ohessa kattaviin koulutuksiin, jotka syventävät osaamistasi. Ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

Hae mukaan heti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet jättänyt hakulomakkeen TE-toimistoon ja osaamisprofiilin Saraselle:

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

 1. Täytä Sarasen osaamisprofiili.
  Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakuaika päättyy 12.8.2019. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät täältä. Järjestämme kaikille aiheesta kiinnostuneille avoimen infotilaisuuden Sarasen tiloissa Espoon Otaniemessä 2.8.2019 klo 10, ilmoittaudu tästä.

Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattori:
Mira Tapiolalta: mira.tapiola@saranen.fi, 045 171 6787.
Emma Heiniseltä: emma.heininen@saranen.fi, 050 406 6242.

Tavoitat Miran:

3.7. klo 10:00-11:30

6.-14.8. keskiviikkoisin klo 10:00-11:30 ja perjantaisin klo 12:00-13:30.

Tavoitat Emman:

17.7.-5.8. keskiviikkoisin klo 10:00-11:30 ja perjantaisin klo 12:00-13:30.

Osaamisalue:

Saranen Consulting

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssäoppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

Microsoft Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Microsoft Akatemia F.E.C. toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Microsoftin, rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.