Savon Media Oy

Verkkotoimittajaksi Savon Sanomiin

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 15.08.2022, 10:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Verkkotoimittajaksi Savon Sanomiin

Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme yli 5 000 työntekijää.  Meillä on 100 mediaa. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com. 

Savon Sanomat on osa Mediatalo Keskisuomalaista. Savon Sanomat ilmestyy Kuopiossa ja sen päälevikkialuetta ovat Pohjois-Savo ja Etelä-Savon pohjoisosat. Lehti tavoittaa viikoittain yli 200 000 lukijaa. Lehteä julkaisee Savon Media Oy. 

 

Etsimme Savon Sanomiin Kuopioon VERKKOTOIMITTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Savon Sanomien toimituksessa on haettavana verkkotoimittajan paikka. Siinä pääsee mukaan nykyaikaisen uutistyön ytimeen osaksi vahvasti kehittyvää maakuntamediaa.

Odotamme hakijalta kokemusta uutistyöstä, paloa laadukkaaseen journalismiin ja sitoutumista vuorotyöhön. Hakijalle on eduksi aiempi kokemus verkkotoimittajan työstä, digitaalisten kanavien työkaluista ja analytiikan käyttämisestä.

Verkkotoimittajan työtehtäviin kuuluu Savon Sanomien verkkopalvelun ylläpitämistä, juttujen kirjoittamista ja uutisten lukemista Savon Aallot -radiokanavalla. Työnkuva on kokonaisuudessaan monipuolinen ja siinä on hallittava erilaisia digitaalisen sisällöntuotannon elementtejä myös sosiaalisessa mediassa.

Savon Sanomien digitilaajien määrä on saatu hyvään kasvuun. Tule mukaan vauhdittamaan sitä lisää! Lisätietoja verkkotoimittajan tehtävästä antaa toimituspäällikkö Heikki Toivanen p. 050 364 8373, heikki.toivanen@savonsanomat.fi

Täytä hakemuksesi 31.8.2022 mennessä.

Osaamisalue: