Scandic Hotels Finland

Keittiöpäällikkö, Scandic Laajavuori

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 05.08.2022, 0:00
  • Suljettu 31.08.2022, 23:59

Keittiöpäällikkö, Scandic Laajavuori

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ

Haemme Scandic Laajavuoreen keittiöpäällikköä vakituiseen 112,5h/3vko työsuhteeseen. Scandic Laajavuoren arki on tapahtumarikasta ja hotellissamme järjestetään paljon erilaisia tapahtumia mikä mahdollistaa jo olemassa olevien taitojesi laajan hyödyntämisen sekä uuden oppimisen ja itsesi kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen ja palkitsevan työympäristön jossa sinulla on mahdollisuus halutessasi kehittyä urallasi. Saat myös mittavat henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen mm. ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennukset, hotellien majoitusedut, ePassi, työterveyshuolto ja useiden yhteistyö-kumppaniemme tarjoamat alennukset ja edut.

Keittiöpäällikön työtehtävät:

Päävastuualueenasi on hotellimme ruokatuotteen laadun varmistaminen ja kehittäminen sekä keittiötiimin johtaminen. Työhön kuuluu muun muassa ruokatuotteen maun, ulkonäön ja esivalmistustyön kehittäminen, yhdessä tiimin kanssa. Vastaat keittiön miehityksestä, tavarantilauksista ja olet tulosvastuullinen osastostasi. Toimit osana hotellin johtoryhmää.

Välität vieraista ja työympäristöstäsi sekä olet reilu ja iloinen tiimipelaaja. Haastat itseäsi ylittämään vieraidemme odotukset ja haluat kehittää toimintaa omalla ammattitaidollasi.

Mitä odotamme sinulta?

  • Vahvaa a la carte osaamista
  • Jonkin verran kokemusta esihenkilötyöskentelystä ja johtamisesta monipuolisessa ravintolatoiminnassa
  • Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
  • Kannustavaa ja motivoivaa johtamistyyliä
  • Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä

Lisätietoja tehtävästä antaa F&B Manager Jyri Kivimurto jyri.kivimurto@scandichotels.com

Osaamisalue:

Scandic Hotels Finland

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Suomessa hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Hotel Indigo Helsinki–Boulevard.

Me elämme ja palvelemme vieraitamme aina arvojemme mukaisesti. Oletko sinä samaa mieltä arvojemme kanssa?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD