Kasvatamme Scanian liiketoimintaa

ja haemme henkilöstöömme

Palvelumyyjää

Keski- ja Itä-Suomen tulosyksikköön toimipaikkana

Scania-keskus Kotka tai Kouvola

 

Meillä Scania Suomi Oy:ssä palvelumyyjän tehtävänä on Scania-palveluratkaisujen myynti kuljetusalan yrityksille ja kuorma-autoilijoille. Kuulut maahantuonnin sopimustiimiin, joka vastaa valtakunnallisesti Scania-ratkaisujen myynnistä ja kehittämisestä.

Palvelumyyjänä varmistat osaltasi, että asiakkuuksien hoitaminen vastaa Scanian tavoitteita ja arvoja. Tavoitteenasi on rakentaa asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia Scania-palveluratkaisuja, joihin kuuluvat mm. korjaussopimukset, kuljettajavalmennukset, ajotavan ja kaluston seurantapalvelut. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää pitkäjänteistä ja tavoitteellista työskentelytapaa, verkostoitumista sekä hyviä kommunikointitaitoja. Olet vahva tiimipelaaja ja sinulla on myös omatoimista otetta itsenäiseen työskentelyyn.

Edellytämme sinulta insinöörikoulutusta sekä myynnillistä otetta työn tekemiseen. Mikäli tunnet kuljetusyritysten liiketoimintaa, on siitä sinulle etua. Hyvä ruotsin- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön. Tehtävässä edellytämme vähintään BC-luokan ajokorttia.

Scanialla tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet työssä kehittymiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Juha Nevalainen p. 050 350 9588.

Lähetä hakemuksesi 25.08.2019 mennessä oheisen painikkeen kautta.

Scania Suomi Oy

Osaamisalue: