Haemme nyt Vaasan Scania-palvelukeskukseen

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Asiakaspalvelupäällikkönä johdat korjaamo- ja varaosatoimintoja ja vastaat niiden edelleen kehittämisestä. Pääpaino tehtävässä on asiakkuuksien kehittämisessä, sekä olemassa olevien, että uusien osalta. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Tehtävä edellyttää sinulta kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä huolto- ja korjaamoalalta. Tunnistat asiakkaiden tarpeita – sekä nykyisiä että tulevia – ja osaat kehittää yksikön toimintaa näitä tarpeita vastaaviksi. Sinulla on hyvät henkilöjohtamistaidot ja osaat kehittää toimintoja niin markkinoinnin kuin teknisenkin toiminnan osalta.

Sinulla on tekninen tai muu korkeakoulututkinto, mutta tunnistat liiketaloudelliset haasteet, joiden ratkomisesta sinulla on jo tuloksellista näyttöä. Kielitaitosi on suomi ja englanti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. BCE-luokan ajo-oikeus on toivottava.

Lisätietoja tehtävästä antavat aluejohtaja Jari Mononen / Scania Suomi Oy, puh. 050 4716126. sekä asiakaspalvelupäällikkö Frank Nylund / Scania Suomi Oy, puh. 050 571 4191. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta 16.12.2020 mennessä.

Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli noin 14 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2019 lopussa noin 51 000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 21 Scania-palvelukeskusta, joita tukee kuusi sopimustoimipistettä. Vuonna 2019 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 330 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 633 henkilöä.

Osaamisalue: ,