Scania

Mekaanikko – Kouvola

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 08.08.2022, 15:00
  • Suljettu 31.08.2022, 21:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Mekaanikko – Kouvola

Hei, Sinä autoalan ammattilainen! Haluatko päästä työskentelemään merkkimekaanikon haalareissa osaajien raskaaseen sarjaan?

Haemme nyt Kouvolan Scania-keskukseen 

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKOA

Raskaan kaluston mekaanikkona toimenkuvaasi kuuluvat kuorma-autojen, perävaunujen ja niiden päällirakenteiden huollot ja korjaukset. Hallitset raskaan kaluston perustyöt ja haluat kehittyä huollon ja korjauksen moniosaajaksi, nykyaikaisessa korjaamo ympäristössä.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta sekä vähintään B-luokan ajo-oikeutta, minkä lisäksi sinun tulee hallita nykyaikaiset IT-taidot. Eduksi katsomme peltisepäntaidot. Tarjoamme avuksesi modernit työkalut sekä huipputiimin tuen.

Scania on kansainvälinen organisaatio, joka tarjoaa sinulle viihtyisän työympäristön, hyvät etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut vakavaraisessa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakaspalvelupäällikkö Toni Kulmala, puh. 010 555 4741. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 31.8.2022 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan hakijan osuessa kohdalle, joten jätäthän hakemuksesi hetimmiten jos kiinnostuit.

Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli noin 14,2 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2021 lopussa noin 54000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 19 Scania-palvelukeskusta, joita tukee kuusi sopimustoimipistettä. Vuonna 2021 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 286 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 593 henkilöä keskimäärin.

Osaamisalue: