Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, Ortopedinen kuntoutusosasto J42,

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 12.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.04.2024, 23:59
  • 01.04.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Ortopedinen kuntoutusosasto J42,

Sairaanhoitaja, Ortopedinen kuntoutusosasto J42,, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Lahti

Me ortopedisen kuntoutuksen osastolla J42 kuntoutussairaala Jalmarissa haemme joukkoomme oman ammattitaidon ja hoitotyön kehittämisestä innostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä.

Työ osastoillamme on moniammatillista hoito- ja kuntoutustyötä eri ammattiryhmien kesken. Sairaanhoitajana kannat omalta osaltasi vastuun kuntoutujien kokonaisvaltaisesta hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Tehtävänäsi on ohjata ja avustaa kuntoutujaa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaisesti ja olla aktiivinen kuntouttaja kaikkina vuorokauden aikoina. Vastuuhoitajana osallistut myös lääkärinkierroille, kuntoutuspalavereihin ja kuntoutujan kotiutumisen suunnitteluun. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat kaikki tavanomaiset sairaanhoitajan tehtävät kuntoutuksen vuodeosastolla.

Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa työotetta sekä hyviä työyhteisötaitoja. Tartuthan työhön oma-aloitteisesti ja positiivisella otteella, muita kannustaen. Arvostamme kliinisen osaamisen lisäksi vastuullista, aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta, rakentavia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Me tarjoamme
– osaavat ja kannustavat työkaverit
– perehdytyksen työhön
– mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
– perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
– mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
– laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.
 
Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Kokemus ortopedisten kuntoutujien parissa työskentelystä katsotaan sinulle eduksi. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa.

1.1.2024 tulleen lakimuutoksen myötä ikääntyneiden kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023 28§). Odotamme tätä tehtävään valituilta.

Tervetuloa työskentelemään kollegiaaliseen, rentoon, sallivaan ja ammattitaitoiseen työporukkaamme! Sinulla on osastollamme loistava mahdollisuus kehittyä ammatillisesti tehden monipuolista ja palkitsevaa hoitotyötä!

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja laita hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, palkkaamme sairaanhoitajan heti sopivan löydyttyä!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2805€/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Osastonhoitaja Piia Huhtala
puh. 044 018 7453
piia.huhtala@paijatha.fi

Apulaisosastonhoitaja Heini Putro
puh. 044 416 4674

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: