Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Aulapalveluhenkilöitä iltatyöhön Espooseen

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään oppilaitosasiakkuutemme monipuolisissa aulapalvelutehtävissä arki-iltaisin. Tehtäviisi kuuluu erityisesti asiakaspalvelu- ja neuvontatehtävät, kohteen kamera- ja kulunvalvontatehtävät, postitukseen ja lähetysten vastaanottamiseen liittyvät tehtävät sekä tarkastuskierrokset kiinteistössä. Työ on osa-aikaista arki-iltatyötä (ma-to klo 15-20:00, pe klo 13-18:00) ja tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Odotamme

Odotamme hakijoilta mielellään jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, kiitettäviä asiakaspalvelutaitoja sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Työtehtävät vaativat myös hyviä ATK-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa asiakaspalvelutilanteissa.

Lisaksi arvostamme ruotsin kielen taitoa ja aikaisempaa kokemusta erityisesti aulapalvelutyöstä.

Tarjoamme

Tarjoamme asiakaspalvelupainotteisen työn ja näköalapaikan aula- ja vahtimestaripalveluissa. Tarvittaessa tarjoamme myös koulutuksen vartijan tehtäviin (kesto 40h) ennen työsuhteen alkua. Maksamme koulutuskorvauksen väliaikaisen vartijan kurssin ajalta. Securitas huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista mm. tarjoamalla kuntosali- ja liikuntaetuja sekä muuta virkistystoimintaa.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Huomiothan, että toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta.

Osaamisalue: