Haluamme auttaa ihmisiä. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Aulapalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulle

Aulapalveluhenkilön työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä esimerkiksi yritysten, oppilaitosten, kauppakeskusten ja kulttuurikohteiden auloissa tai infopisteillä. Työssäsi mm. vastaanotat vierailijoita ja opastat tilojen käyttäjiä sekä ratkaiset mahdollisia ongelmatilanteita. Työhösi voi kuulua myös puhelinvaihteen hoitamista, tilavarauksia ja kulunvalvontaa sekä erilaisia toimistotehtäviä. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työvuorot painottuvat arkipäiviin ja iltoihin. Osa infotehtävistä edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös viikonloppuisin. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan alkusyksyn aikana.

Odotamme

Tärkeintä meille on positiivinen asiakaspalveluasenteesi ja hyvät vuorovaikutustaitosi. Toivomme, että laadukas asiakaspalvelu on sinulle luontaista, käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja opit helposti uusienkin järjestelmien käyttöä. Työssäsi tarvitset suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi laskemme lisäksi ruotsin kielen taidon.

Securitaksen aulapalveluhenkilöt on koulutettu vartiointialan koulutusvaatimusten mukaisesti. Työskentely edellyttää lisäksi nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme tarvittavat koulutukset (Väliaikaisen vartijan koulutus 40h ennen työsuhteen alkua), sekä hyvän tehtäväkohtaisen perehdytyksen, jolla pääset alkuun. 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat hyvän perehdytyksen, tarvittavat koulutukset sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikuntaetuja.

Hakuohjeet

Hae avoimia paikkoja oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: