Uskomme, että työlläsi on merkitystä. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Hälytyskeskuspäivystäjiä yövuoroon

Päivystäjämme organisoivat hälytyksiin liittyvät toimenpiteet ja raportoivat niistä asiakkaille sovitulla tavalla. Asiakaskohteiden tietojen ylläpitäminen on hälytyspäivystäjän perustehtävä samoin kuin kokemuksen karttuessa asiointi rikosilmoitinjärjestelmiä asentavien edustajien kanssa. Asiakaspalvelumme puolestaan keskittyy asiakkaiden laskutus ja sopimusteknisiin palveluihin.

Haemme nyt päivystäjiä kokoaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään  yövuoroon hälytyspäivystäjänä.

Kokoaikaisten työntekijöiden lisäksi tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti myös tuntipalkkaisia työntekijöitä.

Edellytämme

Edellytämme hakijalta voimassa olevaa vartijakorttia.

Odotamme

Odotamme hakijoilta hyvää palveluasennetta, ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä ja kokonaisuuksien hallintakykyä sekä hyvää paineensietokykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää PC:n ja siihen liittyvien ohjelmistojen käyttötaitoja.

Arvostamme

Arvostamme hyvää asiakaspalveluhenkeä, omatoimisuutta ja joustavuutta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, turvallisuusalan tuntemus ja turvallisuustekninen osaaminen luetaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ole siis nopea

Osaamisalue: