Securitas Oy

Järjestyksenvalvojia kauppakeskus Lippulaivaan

  • Sijainti Pääkaupunkiseutu, Uusimaa
  • Julkaistu 01.08.2022, 1:01
  • Suljettu 01.09.2022, 0:48
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Järjestyksenvalvojia kauppakeskus Lippulaivaan

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Järjestyksenvalvojia kauppakeskus Lippulaivaan

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomossa, jossa käytät apunasi turvallisuustekniikkaa.

Työajat vaihtelevat ja vuoroja tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina niin varhaisissa aamuvuoroissa kuin myöhäisissä iltavuoroissakin. Vuorot sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin.

Odotamme

Edellytämme kauppakeskusjärjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tehtävä edellyttää jämäkkyyttä hankalimpienkin erityistilanteiden hoitoon ja itsenäistä työotetta.

Kauppakeskuksessa järjestyksenvalvojan työskentely edellyttää voimassa olevaa vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia. Tarvittaessa tarjoamme tarvittavat koulutukset.

Kauppakeskukset sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joten työvuoroihin kulkeminen onnistuu sujuvasti julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. 

Tarjoamme

Tarjoamme turvallisuusalan näköalapaikkoja pääkaupunkiseudun eri kauppakeskuksissa asiakaspalvelutehtävissä. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. liikuntaetuja ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: