Uskomme, että työlläsi on merkitystä. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Järjestyksenvalvojia Lapin ruska- ja talvisesonkiin

Etsitkö kokoaikaista työtä vai töitä viikonlopuiksi opiskelun tai toisen työn oheen? Meillä järjestyksenvalvojana voit työskennellä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan.

Järjestyksenvalvojana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät. Työssäsi huolehdit niin tapahtuman kuin ravintolan henkilökunnan sekä asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä.

Työvuoroja tehdään niin Levillä, Ylläksellä, Muoniossa kuin Kilpisjärvelläkin. Työajat sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin ja ovat pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan, mutta vuoroja voi olla myös muina aikoina lyhyissä ja pitkissä työvuoroissa. Työtä on tarjolla seuraavasti: 

Ruskasesonki 30.8 – 28.9.2019

Talvisesonki 22.11.2019 – 3.5.2020

Odotamme

Edellytämme järjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen ja tarvittaessa jämäkkä työtehtävien hoitamisessa ja pidät itsenäisestä työskentelystä perehdytyksen saatuasi.

Järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa, voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia sekä vähintään 18 vuoden ikää. Sujuvan suomenkielen lisäksi osaat hoitaa asiakaspalvelutilanteen englanniksi.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat työvuoroihin kulkemista, mutta eivät ole välttämättömät.

Eduksi hakijalle on aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä. Vartijakortillinen hakija voi työllistyä meillä järjestyksenvalvontatehtävien ohella, myös vartiointipuolen työtehtävien parissa koko sesongin ajan.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden vaihteleviin työtehtäviin mukavassa työporukassa, Lapin vilkkaissa ruska- ja talvisesongissa kansainvälisessä ympäristössä. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtävään.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun, sekä työpaikkamme yhteisen laskettelukortin Levin rinteisiin. Sinulla on mahdollisuus majoittua yhteismajoituksessamme, mutta tarvittaessa avustamme sinua myös oman asunnon etsimisessä. Sesongin jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa meillä myös kesällä keikkatöissä.

Mikäli sinulla on voimassaoleva järjestyksenvalvojakortti ja olet kiinnostunut tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Laitathan hakemukseesi myös tarkemman toiveesi työskentelyajankohdastasi. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Osaamisalue: