Securitas Oy

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojia kauppakeskus Itikseen Helsinkiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.08.2022, 1:01
  • Suljettu 01.09.2022, 0:48
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojia kauppakeskus Itikseen Helsinkiin

Pidämme suurista kauppakeskuksista. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojia Itikseen

Itis on pohjoismaiden suurimpia kauppakeskuksia ja sen ostosympäristö pitää sisällään yli 150 myymälää ja lukuisia kahviloita ja ravintoloita sekä kansainvälisen ja ystävällisen ilmapiirin. Vierailijat kohtaavat Itiksessä ainutlaatuisten shoppailumahdollisuuksien lisäksi tapahtumia, viihdettä ja hauskanpitoa. (www.itis.fi)

Tällä hetkellä haemme järjestyksenvalvojia kauppakeskus Itikseen Helsinkiin.

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomossa, jossa käytät apunasi turvallisuustekniikkaa

Työajat ovat vaihtelevia ja vuoroja tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina arkisin, viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä.

Edellytämme

Edellytämme kauppakeskusjärjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tehtävä edellyttää jämäkkyyttä hankalimpienkin erityistilanteiden hoitoon ja itsenäistä työotetta.

Aikaisten aamuvuorojen ja myöhäisten iltavuorojen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat työvuoroihin kulkemista, mutta eivät ole välttämättömät.

Arvostamme suoritettuja turvallisuusalan tutkintoja.

Tarjoamme

Tarjoamme vastuullisen työtehtävän mielenkiintoisessa ja monipuolisessa kohteessa ja kauppakeskusturvallisuuden näköalapaikalla. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmäämme, saat sähköpostitse kuittauksen hakemuksesi perille tulosta. Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: