Tampereen AMK

Hankinta-asiantuntija

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 13.09.2022, 11:00
  • Suljettu 11.10.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hankinta-asiantuntija

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. TAMK työelämäkorkeakouluna vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Olemme Suomen toiseksi suurin ja vetovoimaisin ammattikorkeakoulu.

Lue lisää: https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/korkeakouluyhteiso-tyonantajana/tampereen-ammattikorkeakoulu-tyonantajana

Haemme TAMKiin 

Hankinta-asiantuntijaa,

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vuoden 2023 alusta alkaen sopimuksen mukaan.

Hankinta-asiantuntijan tehtävänä on kilpailuttaa TAMKin hankintoja ja hankintojen puitesopimuksia hankintalain vaatimusten mukaisesti, ja tukea tilaajia pienhankintojen kevytkilpailutuksissa heidän tarpeensa mukaan. Tehtävään kuuluu hankintojen ohjeistus ja tilaajien koulutus TAMKissa. Hankinta-asiantuntija osallistuu myös TAMKin sopimushallintaan hankintatoimen osalta ja mahdollisuuksien mukaan laajemminkin.

Valittavalta edellytetään hankinta-asiantuntijana kehittymistä edistävää korkeakoulututkintoa tai työkokemuksella jo hankittua riittävää osaamista hankintatoimesta. Tehtävä edellyttää itsenäistä työskentelyä, kykyä ottaa selville ja ratkaista asioita lainsäädännön vaatimalla tavalla, sekä riittävää työkokemuksella osoitettua valmiutta toimia tai kehittyä hankintatoimen erityisasiantuntijaksi. Lisäksi vaaditaan valmiudet sujuvaan yhteistyöhön hankintoja tekevien yksiköiden kanssa ja englannin kielen riittävä osaaminen kansainvälisiä kilpailutuksia varten.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät Sivista ry:n TESin mukaan valittavan henkilön kokemus ja osaaminen huomioon ottaen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa 

Palvelujohtaja Mikko Naukkarinen, 0294 532 102 tai mikko.naukkarinen@tuni.fi.

Toivoisimme, että jättäisit itsestäsi myös esittelyvideon hakemuksen lopussa olevan Recright videotyökalun kautta.

Hakemukset viimeistään 10.10.2022.

Osaamisalue: