Securitas Oy

Vartijoita Mobile Patrol, 24Patrol ja CityPatrol -tehtäviin Ouluun

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 19.01.2022, 10:00
  • Suljettu 01.05.2022, 0:47
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vartijoita Mobile Patrol, 24Patrol ja CityPatrol -tehtäviin Ouluun

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Vartijoita Mobile Patrol, 24Patrol ja CityPatrol -tehtäviin

Mobile Patrol -vartijana vastaat useamman kiinteistön turvallisuudesta vuorosi aikana. Hoidat vuorosi aikana eri tyyppisiä hälytystehtäviä työnjohdon tuella. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Mobile Patrol -vartiointityö on pääsääntöisesti yötyötä pitkissä vuoroissa. Patrol vartijoilla on käytössä nykyaikainen autokalustomme.

24Patrol – vartijan tehtäviin kuuluu mm. säännölliset vartijakäynnit, vartijakutsuhälytystehtävät, turvallisuustarkastukset, sekä avaus- ja sulkutehtävät kohteissa. Kohteita ovat mm. myymälät, kauppakeskukset, sekä muut asiakaspalvelupisteet. 24Patrol vartijat liikkuvat kohteiden välit autolla.

City Patrol -vartijan tehtävät ovat monipuolisia liikkeiden henkilöstön ja omaisuuden suojaamistehtäviä. Tehtäviin kuuluu mm. säännöllisiä vartijakäyntejä, rikos- ja häiriötilanteiden hoitoa sekä ennaltaehkäisyä ja asiakaspalvelua liikekeskittymissä. Kohteiden välillä liikutaan jalkaisin. Työajat City Patrolissa määräytyvät mm. kauppakeskusten aukioloaikojen mukaisesti ja töitä tehdään niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Työt sijoittuvat Oulun talousalueelle.

Edellytämme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely MobilePatrol -vartijana edellyttää paineensietokykyä.  Viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita, eikä myöskään tekniikan käyttö ole sinulle vierasta. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi välillä myös englannin kieltä.

MobilePatrol –vartijan työ edellyttää vartijakorttia, sekä ajokorttia (B) ja ajotaitoa. Lisäksi vartijana työskentely edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tarvittavat lisäkoulutukset. Töitä voit oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan tehdä joko osa- tai kokoaikaisemmin. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikunta ja mökkietuja.

Hakuohjeet

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Toimithan nopeasti, sillä avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: