Securitas Oy

Kesätyöntekijöitä turvallisuuspalveluihin Loimaalle ja Forssaan (10 paikkaa)

  • Sijainti Forssa
  • Julkaistu 31.12.2021, 9:00
  • Suljettu 01.05.2022, 0:47
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesätyöntekijöitä turvallisuuspalveluihin Loimaalle ja Forssaan (10 paikkaa)

Pidämme haasteista. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Haluatko työskennellä kesän mahtavassa työporukassa ja työskennellä turvallisuusalan kärkijoukossa, monipuolisissa työtehtävissä?

Kiinnostuitko?

Haemme kesätyöntekijöitä Loimaan ja Forssan seudulle

Haemme vartijoita ja järjestyksenvalvojia kesätöihin erilaisiin turvallisuus- ja asiakaspalvelun tehtäviin Loimaan ja Forssan seudulle. Eripituiset kesätyösuhteet sijoittuvat kesän ajalle, osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa työt jo aikaisemmin ja jatkaa työskentelyä kesän jälkeenkin, vaikkapa opiskelujen ohella.

Tehtävästä riippumatta, työssäsi korostuvat asiakaspalvelutaidot ja positiivinen  turvallisuusasenne.

Arvostamme

Voimassa oleva vartijakortti ja aikaisempi kokemus vartiointi- tai asiakaspalvelutehtävistä katsotaan hakijalle eduksi, mutta emme välttämättä odota sinulta vielä alan koulutusta ja kokemusta. Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut alasta ja valmis itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen saatuasi.

Odotamme sinulta lisäksi hyviä asiakaspalvelutaitoja ja siksi arvostammekin aiempaa työkokemusta asiakaspalvelun parissa. Laadukkaan asiakaspalvelun varmistamiseksi, edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Vartijana ja järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme

Mikäli sinulla ei vielä ole vartijan koulutusta, me tarjoamme sen sinulle. Koulutus sisältää Väliaikaisen vartijan koulutuksen (40h), Vartijan koulutuksen (80h) sekä järjestyksenvalvojan koulutuksen (40h). Koulutuksen ajankohta on kevään aikana.

Järjestämme lisää koulutuksia myöhemmin keväällä / alkukesän aikana.

Työsi tueksi saat myös suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: 

https://www.instagram.com/securitassuomi/


Osaamisalue: