Securitas Oy

Kouluttaudu ja työllisty vartiointialalle Keski-Pohjanmaalle

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 11.01.2022, 14:00
  • Suljettu 05.04.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kouluttaudu ja työllisty vartiointialalle Keski-Pohjanmaalle

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Vartijoita Kokkolaan, Pietarsaareen ja Ylivieskaan 

Järjestämme vartijankoulutuksen yhteistyössä KPEDU:n kanssa. Koulutus tarjoaa edellytykset anoa vartijakorttia Poliisilta ja työllistyä Securitakselle erilaisiin vartijan tehtäviin.

Kaikissa työtehtävissämme korostuu asiakaspalvelutaidot ja aito kiinnostus turvallisuusalaa kohtaan. Meiltä löytyy työtehtäviä laidasta laitaan, joten vaikka et olisi aikaisemmin miettinyt uraa turvallisuusalalla, kannattaa ehdottomasti hakea! 

Mitä pääsen tekemään tulevassa työpaikassani? 

Mobile Patrol -vartijana valvot useamman kiinteistön turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Mobile Patrol -vartiointityö on pääsääntöisesti yötyötä pitkissä vuoroissa ja kohteiden välillä liikutaan autolla.

Myymälävartijan tehtävässä myymäläkohteissa työssäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät, valvomotyöskentely sekä erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen ja ennaltaehkäiseminen.

Valvomovartija valvoo turvallisuutta tekniikan avulla ja ottaa vastaan hälytyksiä, käynnistää toimenpiteitä ja raportoi.

Aulapalvelutehtävissä työ on monipuolista asiakaspalvelua esimerkiksi yritysten, virastojen tai oppilaitosten auloissa. Aulapalveluiden parissa työpäiväsi kuluu esimerkiksi vieraiden vastaanoton, tilavarausten ja tilojen käyttäjien neuvonnan, kulunvalvonnan ja avainhallinnan parissa.

Sopisitko tiimiimme?

Tärkeintä meille on positiivinen asiakaspalveluasenteesi ja hyvät vuorovaikutustaitosi, sekä kiinnostus turvallisuusalaa kohtaan. Työskentely vartijana edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita. Tekniikan käyttö ei saisi olla sinulle vierasta. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi välillä myös englannin kieltä.

Työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.  Töiden aloitusaika voidaan sopia kanssasi joustavasti. 

Miksi kannattaa hakea?

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat tarvittavan koulutuksen, hyvän perehdytyksen ja käyttöösi alan parhaat työvälineet sekä Securitaksen laajat henkilöstöedut. 

Työ ajoittuu tehtävästä riippuen eripituisiin päivä-, ilta- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin ja töitä voi tehdä oman elämäntilanteen mukaan osa- tai kokoaikaisesti.

Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Tutustumme sinuun mielellämme jo hakuaikana! Koulutus alkaa huhtikuussa. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: