Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Esimiestä myymäläpuolelle Raumalla

Suunnitteletko turvallisuusalan urallasi etenemistä? Haluatko ottaa vastuuta ja päästä näyttämään osaamisesi?
Etsimme nyt myymäläpuolelle esimiestä Raumalle vakituiseen ja kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen.
Esimiehenä vastaat Securitaksen operatiivisesta toiminnasta kohteessa. Tehtävissäsi korostuu erityisesti asiakaspalvelutehtävät. Osallistut mahdollisuuksien mukaan asiakaspalavereihin. Vastaat myös mm. asiakkuuksien raportoinnin valvonnasta ja ohjeistuksesta

Kyseessä on vuorotyö, jota tehdään kaikkina viikonpäivinä sekä aamu- että iltavuoroissa.

Edellytämme

Erityisen tärkeää meille on, että olet asiakaspalveluhenkinen, sinulla on oma-aloitteinen ja vastuullinen ote työhösi ja haluat sitoutua tehtävääsi ja kohteeseesi. Edellytämme myös aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta sekä kokemus myymäläturvallisuudesta katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös päätöksentekokykyä ja nopeaa reagointia.

Tehtävä edellyttää lisäksi voimassa olevaa vartijakorttia.

Tarjoamme

Tarjoamme valitulle henkilölle hyvän mahdollisuuden uralla etenemiseen ja turvallisuusalan esimieskokemuksen kartuttamiseen kehittyvässä kohteessa. Tueksesi saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä yksikön esimiesorganisaation tuen.
Securitas tarjoaa kaikille työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää niin vartiointi- kuin esimiestaitojaan. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmäämme, saat sähköpostitse kuittauksen hakemuksesi perille tulosta. Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: