Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Myymälävartijaa

Myymälävartijana tavoitteesi on asiakaslähtöinen ja korkeatasoinen asiakaspalvelutyö sekä ammattitaitoinen toiminta ongelmatilanteiden ennaltaehkäisemiseksi.

Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta ja pyrit vähentämään tuotehävikin syntymistä mm. kameravalvonnan avulla. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat myös tarkastuskierrokset, anastuksiin syyllistyneiden henkilöiden kiinniottaminen, erilaisten kiinteistöhälytysten vastaanottaminen ja käsittely, avainhallinta sekä turvallisuustarkastusten suorittaminen. Vartijana toimit turvallisuuden ammattilaisena, jolla on valmius ja välineet yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen.

Myymälävartijana työskentelet erityyppisissä ja -kokoisissa myymälöissä, kuten päivittäis- tai erikoistavarakaupoissa ja kauppaketjuissa.

Odotamme

Emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vartiointitehtävistä. Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut alasta ja valmis itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen saatuasi. Erityistilanteiden hoitaminen edellyttää lisäksi tarkkaavaisuutta, vastuunottokykyä sekä jämäkkyyttä.

Odotamme sinulta lisäksi erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja siksi arvostammekin aiempaa työkokemusta asiakaspalvelun parissa. Laadukkaan asiakaspalvelun varmistamiseksi edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työvuorot sijoittuvat kaupan aukioloaikoihin, joten toivomme sinun voivan työskennellä niin päivisin, iltaisin kuin viikonloppuisin. Lisäksi vartijana työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa.

Voimassa oleva vartijakortti ja aikaisempi kokemus vartiointitehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme

Tarvittaessa tarjoamme sinulle tehtävän edellyttämän koulutuksen sekä hyvän perehdytyksen työtehtäviin.Työsi tueksi saat suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet.

Securitas tarjoaa kaikille työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää niin vartiointi- kuin esimiestaitojaan. Ammattitaitoinen ja työstään innostunut työyhteisö luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: