RekryDiili Oy

Ravintolatyöntekijöitä kesälle 2024

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 13.02.2024, 0:00
  • Suljettu 13.03.2024, 0:00

Ravintolatyöntekijöitä kesälle 2024

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ravintolatyöntekijöitä Ouluun kesäkaudelle 2024!

Tämä ravintola on tunnettu suositusta kesäterassistaan, joka toivottaa auringossa viihtyviä asiakkaitaan nauttimaan kesäpäivistä herkullisten itse leivottujen kakkujen, ruoka-annosten, sekä drinkkien ääreen. Ravintola on kesäaikaan auki aamusta iltaan ja siellä järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten musiikkiesityksiä. 

Työntekijältä toivomme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Aikaisempi kokemus anniskelutehtävistä, sekä hyvä paineensietokyky ovat avainasemassa tehtävässä onnistumiseen. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa: asiakaspalvelu, erikoiskahvien ja drinkkien valmistus, blokkaus ja tarjoilu. Työtuntien määrää voidaan neuvotella omaan elämäntilanteesi sopivaksi. Työ alkaa toukokuussa 2024 ja työtä olisi tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka. 

Toivomme sinulta:

  • Hygieniapassia ja anniskelupassia
  • Suomen kielen osaamista
  • Joustavuutta
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Timanttista asiakaspalveluasennetta
  • Aikaisempaa kokemusta anniskelutehtävistä

Palkkaus: Sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja 

Heidi Saarijärvi

heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi

p. 044 337 4707

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.