Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme :

Palomies-turvahenkilöitä Olkiluotoon

Etsimme joukkoomme kahta palomiestä (myös turvahenkilön tehtäviä). Palomies-turvahenkilö toimii erilaisissa turvallisuustehtävissä. Pääasialliset työtehtävät ovat tehdaspalokunnan hälytys- ja päivystystoiminnan sekä vartioinnin tukeminen. Tehtäviin sisältyy myös sammutuskaluston- ja järjestelmien tarkastus ja huoltaminen. Työssä saat paneutua monipuolisiin tehtäviin kansainvälisessä ympäristössä menestyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä, ja pääset mukaan kehittämään edelläkävijäratkaisuja. Työ ajoittuu päivä- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä. Työ on säännöllistä vuorotyötä (5-vuoro).

Odotamme

Odotamme sinulta valmiutta panostaa haasteelliseen työhön ja sitoutua työyhteisöömme, sekä työkokemusta turvallisuus- ja pelastusalan työtehtävistä. Työssäsi sinulla on oltava tavoitteellisuutta, vastuunottokykyä, määrätietoisuutta ja omatoimisuutta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Asiakaspalvelu- ja tiimihenkisyys sekä soveltuvuus vuorotyöhön ovat hakemamme henkilön perusominaisuuksia.

Tehtävässä menestymisessä sinua auttavat hyvä paineensietokykysi ja taitosi hallita samanaikaisesti useampiakin isoja kokonaisuuksia. Pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työssä vaaditaan turvallisuusalan ammattitaitoa ja turvallisuusteknistä osaamista. Työssäsi tarvitset yleisimpien toimisto-ohjelmien käyttötaitoa ja tyydyttävää englannin kielen osaamista.

Edellytämme hyväksytysti suoritettua terveystarkastusta sekä pelastussukellusohjeen 48/2007 fyysisen toimintakykytestin läpäisemistä. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa sekä suostumusta suppean turvallisuusselvityksen tekemiseksi. Lisäksi työtehtävissä vaaditaan voimassa olevaa BC -ajokorttia. Olet luotettava ja ammattitaitoinen turvallisuusalan edustaja, jonka vuoksi edellytämme sinulta nuhteetonta taustaa, hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa sekä oman elämän hallintaa

Tehtävä edellyttää lisäksi seuraavia paloalan pätevyyksiä:

 • Pelastajatutkinto tai,
 • Sammutustyökurssi
 • Savusukelluskurssi
 • Pelastustyökurssi
 • Palokuntien ensiapukurssi
 • Palokuntien ensivastekurssi
 • Vaarallisten aineiden kurssi
 • Öljyvahingon torjuntakurssi
 • Defi -kurssi
 • Tulityökurssi
 • BC – ajokortti
 • Savusukelluskelpoisuus

Pelastustoiminnan sammutustyön- ja savusukelluskurssin, voimassa oleva vartijakortti, turvallisuustekninen osaaminen sekä monipuolinen kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Myös turvallisuusalan koulutukset, kuten vartijan ammattitutkinto, turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto, sivutoimisen teollisuuspalopäällikön kurssi jne. ovat eduksi.

Tarjoamme

Tarvittaessa Securitas tarjoaa väliaikaisen vartijan koulutuksen (kesto 40h) ja/tai vartijan koulutuksen (kesto 80h). Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen.

Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen, ja ammattitaitoinen ja työstään innostunut työyhteisö luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. Saat myös kattavan perehdytyksen toimialaan ja tehtävään. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun sekä muita liikuntaetuja ja muuta virkistystoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä

Yksikön päällikkö Jussi Mäki. p. 040 5026 112 (jussi.maki@securitas.fi) tai

Henkilöstösuunnittelija Elina Sirkama p. 040 0521 713 (elina.sirkama@securitas.fi)

Hakuohjeet

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: