Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Palveluesimiestä Kainuun yksikköön

Palveluesimies vastaa yksikön turvallisuuspalveluiden operatiivisesta työnjohtamisesta ja toiminnan kehittämisestä sekä toimii yksikön henkilöstön lähiesimiehenä ja asiakkaiden yhteyshenkilönä yksikön päällikön tukena. Tehtävä sisältää osallistumista turvallisuussuunnitteluun ja muuhun palvelujen kehitystoimintaan monipuolisesti; palveluesimies on keskeisessä roolissa yksikön turvallisuusasiantuntijana. Työvuorosuunnittelu kuuluu myös työtehtäviin.
Palveluesimiehen työ painottuu aamuvuoroihin, mutta työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä vuorotyössä.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää palveluesimieheltä vahvaa turvallisuusalan asiantuntijuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä esimiesvalmiuksia. Odotamme hakijoilta aikaisempaa turvallisuusalan työkokemusta sekä teknisten turvallisuusjärjestelmien tuntemusta. Toivomme palveluesimieheltä lisäksi vakuuttavia esiintymistaitoja sekä kykyä ja intoa kehittää kohteen operatiivista toimintaa.
Tehtävä edellyttää myös voimassa olevaa vartijakorttia.

Arvostamme

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakasyhteistyöstä, sitoutumista yritykseemme ja sen arvoihin sekä asiakkuuteen. Eduksi katsomme myös soveltuvan turvallisuusalan koulutuksen (esim. VAT / TVEAT).

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän esimiesroolissa sekä tilaisuuden oman osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen, edut ja ajanmukaiset työvälineet.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Mukaan voit liittää myös CV:n.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Osaamisalue: