Nammo

Projektipäällikkö

  • Sijainti Laukaa
  • Julkaistu 10.03.2024, 0:00
  • Suljettu 22.03.2024, 23:59

Projektipäällikkö

Etsimme nyt Nammolle Vihtavuoreen vakituiseen työsuhteeseen PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä viet eteenpäin Nammon Vihtavuoren ja Sastamalan tehtaiden jatkuvan parantamisen toimintaa. Teet kehittämisehdotuksia ja osallistut tehtaan jatkuvan parantamisen toimintaan omilla kehitysprojekteilla hyödyntäen Lean­ ja Six Sigma ­työkaluja yhdessä tuotannon kehitysinsinöörien kanssa. Kehität ja ylläpidät tehtaan Lean­rakenteita Nammon linjausten ja vaatimusten mukaisesti. Koordinoit ja tuet tehtaiden muita kehitysprojekteja ja raportoit niistä tehtaan johdolle ja Nammo­konsernille. Koulutat myös henkilöstöä L6S­taidoissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva väh. AMK­tasoinen tekninen koulutus ja kokemusta tuotannon kehittämisestä teollisuudessa ja projektien vetämisestä. Lean­ ja Six Sigma ­osaaminen ja kokemus näiden työkalujen hyödyntämisestä on eduksi. Koet kehittämisen omaksesi ja saat myös muut mukaan. Tilastollisten menetelmien tuntemus ja kouluttaja kokemus on tehtävässä eduksi. Omaat hyvät vuorovaikutus­ ja dokumentointitaidot, olet ongelmanratkaisutaitoinen sekä toimit systemaattisesti. Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on tehtävässä tarpeen.

Nammo on investoinut ja investoi merkittävästi toimintojensa kehittämiseen Vihtavuoressa ja Sastamalassa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn Suomen ainoalla ruutitehtaalla, kasvavassa ja kannattavassa organisaatiossa. Nammolaisia on Vihtavuoressa yli 200 henkilöä. Meille tärkeitä asioita ovat vaatimukset täyttävät tuotteet, kestävä kehitys, arvojemme noudattaminen sekä visiomme Securing the Future.

Lisätietoja ja kysymyksiin vastaa tuotantopäällikkö Jonne Suuronen, p. 010 5233 800 (to 14.3. klo 12–16) sekä Eezy Personnellin seniorikonsultti Tero Hassinen, p. 050 388 3039.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.3.2024 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

SECURING THE FUTURE

www.nammo.com

Osaamisalue: ,

Nammo

Nammo on pohjoismainen puolustusvälinekonserni ja sillä on tuotantoa 10 maassa työllistäen yli 3 200 henkilöä. Nammon Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 125 milj. euroa ja työntekijöitä yli 450. Suuri osa tuotteistamme menee vientiin ja päämarkkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikka, Pohjoismaat ja muu Eurooppa. Valmistamme Suomessa ruutia, ampumatarvikkeita ja niiden komponentteja. Loppu käyttäjiämme ovat alan teollisuusyritykset, viranomaiset ja puolustus voimat sekä urheilu ampujat ja metsästäjät. Nammo investoi vahvasti tulevaisuuteen Suomessa ja Vihtavuoressa on käynnissä monia investointihankkeita.