Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Valvomo-operaattoria Helsinkiin

Haemme yhtä kokoaikaista valvomo-operaattoria toimimaan Helsingin Pasilassa sijaitsevan asiakkuutemme vaativissa turvallisuustehtävissäTässä mielenkiintoisessa valvomotoimeksiannossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi tehokkaasti, mutta saat myös oppia paljon uutta ja kehittää osaamistasi edelleen.

Odotamme sinulta

Etsimme sinua, jolla on jo muutaman vuoden työkokemus turvallisuusalan tehtävistä. Toivomme että olet jo työskennellyt valvomotehtävissä ja hallitset hyvin valvomotyöhön liittyvät tehtävät ja järjestelmät. Suorittamasi turvallisuusalaan liittyvät tutkinnot katsomme eduksi, mutta myös monipuolinen osaaminen esimerkiksi piiri- ja paikallisvartijan työstä tai hälytys- / palvelukeskustehtävistä tukevat sinua tehtävässäsi alkuun. Työ vaatii mahdollisuutta työskennellä myös öisin ja viikonloppuisin. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä voimassaolevaa vartijakorttia. Valintaprosessiin kuuluu myös henkilöturvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan (Vartiointiailan TES taso IV) lisäksi mahdollisuuden saada uutta osaamista urallesi. Tueksesi saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä yksikön esimiesorganisaation tuen. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme mm. tarjoamalla kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Hakuohjeet

Hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: