Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Valvomo-operaattoria Helsinkiin

Haemme yhtä kokoaikaista valvomo-operaattoria toimimaan Helsingin Pasilassa sijaitsevan korkean turvatason asiakkuutemme vaativissa turvallisuustehtävissäTässä mielenkiintoisessa piiri- ja valvomotoimeksiannossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi tehokkaasti, mutta saat myös oppia paljon uutta ja kehittää osaamistasi edelleen.

Etsimme sinua, jolla on jo muutaman vuoden työkokemus turvallisuusalan tehtävistä. Toivomme että olet aiemminkin työskennellyt valvomotehtävissä ja hallitset hyvin valvomotyöhön liittyvät tehtävät sekä järjestelmät. Suorittamasi turvallisuusalaan liittyvät tutkinnot katsomme eduksi, mutta myös monipuolinen osaaminen esimerkiksi piiri- ja paikallisvartijan työstä tai hälytys- / palvelukeskustehtävistä tukevat sinua tehtävässäsi alkuun. Työssäsi tulet tarvitsemaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää voimassaolevaa vartijakorttia ja ajokorttia. Valintaprosessiin kuuluu myös henkilöturvallisuusselvitys.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada uutta osaamista urallesi työssä, josta maksamme kilpailukykyisen palkan (Vartiointialan TES taso IV). Tueksesi saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä ammattititoisten työkavereiden ja yksikön esimiesorganisaation tuen. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme mm. tarjoamalla kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Hakuohjeet

Hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: