Securitas Oy

Valvomovartijoita finanssialan kohteeseen

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.01.2022, 7:00
  • Suljettu 29.04.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Valvomovartijoita finanssialan kohteeseen

Pidämme haasteista. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Valvomovartijoita finanssialan korkean turvatason kohteeseen

Etsimme nyt kokoaikaisia vartijoita mielenkiintoisiin valvomotehtäviin Helsinkiin. 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta jo sopivasti kokemusta vartijan tehtävistä mieluiten valvomoympäristössä ja arvostamme suorittamiasi turvallisuusalaan sekä ensiapuun liittyviä koulutuksia. Hyvillä vuorovaikutustaidoillasi on suuri merkitys työssäsi. Osa asiakaspalvelutilanteista hoidetaan englanniksi, siksi odotammekin sinulta siihen riittävää kielitaitoa. Turvavalvomo toimii 24/7 ja vaatii mahdollisuutta työskennellä päivä- ilta- ja yövuoroissa. Tehtävä edellyttää voimassaolevaa vartijakorttia ja tehtäviin valituksi tulleista henkilöstä tehdään luottotietojen tarkistus sekä turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen erittäin kiinnostavan kohteen turvallisuustehtävissä. Saat tehtävässä tarvittavat koulutukset sekä hyvän perehdytyksen työhösi. Tehtävän palkkaus määräytyy vartiointialan työehtosopimuksen III-tason mukaan, jonka lisäksi maksetaan kohdekohtainen lisä 150€. Tarjoamme sinulle myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kuntosalietu ja ryhmäliikuntatunnit, erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa.

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

Hakuohjeet

Toivomme, että lähetät hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Huomioithan, että toivomme hakemukset vain rekrytointijärjestelmän kautta. 

Osaamisalue: