Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Työntekijöitä vartiointitehtäviin

Vartijana valvot yhden tai useamman kohteen turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Työtehtävässä on monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviä, valvomotyöskentelyä, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittelyä tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttumista. Työtä tehdään niin päivällä, illalla kuin yölläkin.

Edellytämme

Tärkeintä meille on, että olet asiakaspalveluhenkinen, kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely vartijana edellyttää, että viihdyt käytännönläheisessä ja itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita. Työsi edellyttää myös vartijakorttia, ajokorttia (b) ja ajotaitoa sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Vaikka emme välttämättä odota sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot hakijalle eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita ja markkinajohtajan näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtävään. Työtunteja on tarjolla niin osa-aikaisesti tai erikseen töihin kutsuttaessa, mikäli se sopii paremmin elämäntilanteeseesi. Talvisesonkina töitä saat tehdä halutessasi kokoaikaisestikin.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kulttuuri- / liikuntaetuja ja muuta virkistystoimintaa. 

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.  

Osaamisalue: