Oletko sinä turvallisuuden uudet kasvot?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Vartijaa piiri- ja paikallisvartiointitehtäviin Raaheen

Vartijana valvot yhden tai useamman kohteen turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Työtehtävässä on monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviä, valvomotyöskentelyä, työmaavartiointia, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittelyä tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttumista. Työ on vuorotyötä kaikkina viikonpäivinä ja vuorokauden aikoina.

Edellytämme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely vartijana edellyttää, että viihdyt käytännönläheisessä ja itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita. Työsi edellyttää erinomaisen asiakaspalveluasenteen lisäksi vartijakorttia ja ajokorttia sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen turvallisuusalalta ja englannin ja venäjän kielen taidon.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita ja markkinajohtajan näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtävään.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Osaamisalue: