Uskomme, että työlläsi on merkitystä. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Vartijoita museokohteeseen Suomenlinnaan

Haemme nyt asiakaspalveluhenkisiä vartijoita Helsingin Suomenlinnassa sijaitsevan museokohteen turvallisuustehtäviin. Tässä toimeksiannossa vartijatiimimme monipuolinen tehtävänkuva kattaa museokohteen asiakaspalveluun, tilojen turvallisuuteen ja mahdollisten poikkeustilanteiden hoitamiseen liittyvät tehtävät uniikissa toimintaympäristössä.

Odotamme

Toivomme että sinulla on jo turvallisuusalan työkokemusta, erityisesti arvostamme kokemustasi vastaavista paikallisvartiointitehtävistä. Odotamme asiakaspalvelusi olevan aina ystävällistä, luontevaa ja asiantuntevaa, mutta tarvittaessa osaat hoitaa myös haasteellisemmat tilanteet jämäkästi. Asiakaspalvelun sujuvuuden vuoksi tarvitset hyvää suullista suomen kielen taitoa ja englannin kielen taitoa. Toivomme että sinulla on hyvät valmiudet oppia nopeasti uusien tietoteknisten järjestelmien käyttöä. Osa tehtävistä sisältää kassatyötä (esim. lipunmyynti), joten aiempi kokemuksesi kassatyöstä voi olla eduksi.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työnkuvan ja mielenkiintoisia haasteita asiakaspalvelun parissa. Pääset toimimaan mielenkiintoisen asiakkuuden parissa ja hankkimaan monipuolista työkokemusta. Saat käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kuntosali sekä muuta virkistystoimintaa.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi

Osaamisalue: ,