Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Vartijoita myymäläympäristöön pääkaupunkiseudulle

Nyt on tarjolla työtehtävä johon voi tulla vaikka ei olisikaan alan kokemusta tai koulutusta! Tarjoamme koulutukset ja perehdytykset valituille.

Etsit sitten vakinaista työtä tai olet opiskelija, joka etsii iltatyötä tämä on oikea tehtävä sinulle.

Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta ja ennaltaehkäiset, sekä puutut häiriötilanteisiin.

Odotamme

Haemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Meille tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolista ja kiinnostavaa työtä juuri sinun elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä on alan parhaat työkohteet ja uusimmat työvälineet, sekä tyytyväisin henkilöstö. Käytössäsi on kuntosali ja useita muita henkilöstöetuja.

Oletko turvallisuusalan ammattilainen tai haluatko sellaiseksi? Meillä voit opiskella alan ammattitutkintoja oppisopimuksella ja kokeneemmille on tarjolla haastavampia työtehtäviä, sekä erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla. Meillä ei tarvitse pelätä töiden loppumista!

Kiinnostuitko?  Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarvittaessa tarjoamme sinulle myös tehtävän edellyttämän vartijan koulutuksen (Vartijan työn perusteet 40h ja Vartijan peruskurssi 80h). Väliaikaisen vartijan kurssin (40h) ajalta maksamme koulutuskorvauksen.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: