Uskomme, että työlläsi on merkitystä. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Vartijoita satamaan Helsinkiin

Satamassa työtehtäväsi tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi alueelle saapuvien ajoneuvojen ja henkilöiden kulunvalvonta, kameravalvonta, asiakaspalvelu sekä muu vartiointityö. Työt ajoittuvat työpisteestä ja tehtävästäsi riippuen eripituisiin työvuoroihin kaikkina viikonpäivinä. 

Odotamme

Odotamme sinulta kykyä toimia joustavasti, pitkäjänteisesti ja asiakaspalveluhenkisesti myös kiireisimpinä hetkinä. Erityisesti odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä epäsäännöllisessä vuorotyössä, myös öisin. Työssäsi tarvitset hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa viiden vuoden vartijakorttia sekä B-ajokorttia.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle  monipuolisia työtehtäviä vakituisessa työsuhteessa sekä hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen ja kehittymiseen. Saat käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuluu mm. tuote-, palvelu- ja liikuntaetuja sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Hakuohjeet 

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. 

Osaamisalue: