Pidämme haasteista. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Vartijoita valvomotehtäviin pääkaupunkiseudulle

Valvomovartijana valvot korkean turvallisuustason asiakkaidemme tilojen ja toiminnan turvallisuutta työvuorosi aikana. Valvomotyössä tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi erilaisten hälytysten käsittely, kameravalvonta ja muut sovitut tehtävät. Ennaltaehkäiset ja rajoitat mahdollisia vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Edellytämme

Valvomotehtävät edellyttävät erinomaisia tietoteknisiä taitoja. Toivommekin, että sinulla on jo vastaavaa työkokemusta tai erinomaiset IT-taidot ja kyky oppia nopeasti erilaisten valvonta-, hälytys- ja viestintäjärjestelmien käyttö. Tärkeintä meille on se, että motivoitunut työskentelemään vastuullisissa tehtävissä itsenäisesti, mutta joustavassa yhteistyössä muiden kansssa. Myös sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat tarpeen.

Työ on vuorotyötä, joka edellyttää mahdollisuutta työskennellä niin päivällä kuin pitkissä yövuoroissakin. Tehtävä edellyttää voimassaolevaa vartijakorttia, mutta voit hakea tehtävään vaikka se vielä puuttuisikin. Osa valvomotehtävistämme ovat erinomainen paikka saada vahva perusosaaminen valvomotyöstä ja edetä delleen kohti haastavimpia valvomo-operaattorin tai hälytyspäivystäjän tehtäviä.

Tarjoamme

Perehdytämme sinut tehtäviisi, jotka tarjoavat sinulle uusia haasteita mielenkiintoisissa kohteissa ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Saat käyttöösi myös Securitaksen henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. tuote-, palvelu- ja liikuntaetuja sekä kouluttautumismahdollisuuksia. Tarvittaessa Securitas tarjoaa tehtävän edellyttämät koulutukset (Väliaikaisen vartijan koulutus 40h ja mahdollinen Vartijan koulutus, kesto 80h) ennen työsuhteen alkua. Väliaikaisen vartijan kurssin ajalta maksamme koulutuskorvauksen.

Hakuohjeet

Toivomme, että lähetät hakemuksesi oheisen linkin kautta mennessä. Huomioithan, että toivomme hakemukset vain rekrytointijärjestelmän kautta.

Osaamisalue: ,