Uskomme urakehitykseen. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Welcome-aulapalveluassistentti Helsingin keskustaan

Welcome-palvelut on Securitaksen uusi innovatiivinen aulapalveluita tuottava yksikkö, jossa myynti ja palveluiden kehittäminen ovat luonnollinen osa jokapäiväistä Living-Lab -henkistä toimintaamme. Yksikkömme toimintakulttuuria ohjaavat yrittäjämäisyys sekä laatu, luovuus ja vastuullisuus. Parannamme jatkuvasti toimintaamme työyhteisömme ja asiakkaidemme kokemusten perusteella. Yhteisöllinen kulttuurimme tukee uusia avauksia, kokeiluja ja rajojen ylittämistä. Kaikissa valinnoissamme ja toiminnassamme kannamme tuloksellisen, työyhteisöllisen sekä sosiaalisen vastuumme.

Welcome-palveluiden assistentin arki
Tässä toimeksiannossa tulet työskentelemään palvellen suurta asiakasyritystämme sekä heidän asiakkaitaan vaihtelevasti monipuolisissa aulapalveluassistentin tehtävissä. Keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluu päivittäisen aula- ja asiakaspalvelun ohella muun muassa neuvottelutilojen varaukset ja ylläpito, yleiset toimistotyöt sekä taloushallinnon tehtäviä. Työaikasi on arkipäivätyötä Helsingin ydinkeskustassa. Tehtävän palkkaus perustuu Vartiointialan työehtosopimukseen (alk. TES taso III).

Welcome-palveluiden assistentin profiili
Haemme oma-aloitteista asiakaspalvelun ammattilaista, joka tahtoo olla monessa mukana. Reipas sekä iloinen asenteesi ja asiakaspalvelutaitojesi laatu on näyttävä myös ulospäin. Toivomme, että Sinulla on tehtävää tukeva koulutustausta tai muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Aiempi kokemuksesi vierailijahallintaan ja taloushallintoon liittyvistä järjestelmistä sekä niiden käytöstä auttavat Sinua pääsemään nopeammin kiinni työhösi, myös neuvotteluhuonetekniikan käyttökokemus on sinulle hyödyksi. Lisäksi tarvitset työssäsi erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä on kuukausipalkkainen toimihenkilötehtävä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Welcome
Jos sinulla on tahtoa ja taito ymmärtää miksi ja kenelle teemme työtämme, saatamme sanoa juuri sinulle ”Welcome”. Toivomme sinun hakevan tehtävää mahdollisimman pian. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja liitä siihen CV:si.

Osaamisalue: ,