Uskomme urakehitykseen. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Welcome -aulapalveluassistenttia Nurmijärvelle

Welcome-palvelut on Securitaksen innovatiivinen aulapalveluita tuottava yksikkö, jossa myynti ja palveluiden kehittäminen ovat luonnollinen osa jokapäiväistä Living-Lab -henkistä toimintaamme. Yksikkömme toimintakulttuuria ohjaavat yrittäjämäisyys sekä laatu, luovuus ja vastuullisuus. Parannamme jatkuvasti toimintaamme työyhteisömme ja asiakkaidemme kokemusten perusteella. Yhteisöllinen kulttuurimme tukee uusia avauksia, kokeiluja ja rajojen ylittämistä. Kaikissa valinnoissamme ja toiminnassamme kannamme tuloksellisen, työyhteisöllisen sekä sosiaalisen vastuumme.

Welcome-palveluiden assistentin arki
Tällä hetkellä etsimme aulapalveluassistenttia Nurmijärvellä sijaitsevan asiakkaamme aula- ja assistenttitehtäviin. Keskeisiin työtehtäviisi kuuluu asiakasyrityksemme aulapalveluiden ohella avustavat toimistotehtävät sekä toimitilaturvallisuus. Työaikasi on arkipäivätyötäja työsuhteesi on vakituinen (viikkotyöaika). Ttehtävän palkkaus perustuu Vartiointialan työehtosopimukseen (alk. TES taso III). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.
 
Welcome-palveluiden assistentin profiili
Haemme oma-aloitteista asiakaspalvelun ammattilaista, joka tahtoo olla monessa mukana. Positiivinen ja joustava asiakaspalveluasenteesi sekä valppautesi kiinteistöturvallisuuden vaatimusten suhteen ovat tässä tehtävässä merkittävässä roolissa. Toivomme, että Sinulla on tehtävää tukeva koulutustausta tai muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.
 
Aiempi kokemuksesi kiinteistöturvallisuuteen liittyvistä järjestelmistä sekä niiden käytöstä auttavat Sinua pääsemään nopeammin kiinni työhösi. Tarvitset työssäsi myös erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.
 
Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijalupaa. Voit hakea tehtävään, vaikka sinulla ei vielä sitä olisikaan, sillä tarvittaessa tarjoamme sinulle koulutuksen ennen työn aloittamista. Väliaikaisen vartijan koulutus kestää viisi arkipäivää (ma-pe, yhteensä 40h), jonka ajalta maksamme sinulle koulutuskorvauksen.

Welcome
Jos sinulla on tahtoa ja taito ymmärtää miksi ja kenelle teemme työtämme, saatamme sanoa juuri sinulle ”Welcome”. Toivomme sinun hakevan tehtävää mahdollisimman pian. Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian.

Osaamisalue: ,