Kuusamon kaupunki

Lastenhoitaja, kesätyö

  • Sijainti Kuusamo
  • Julkaistu 14.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 16:00
  • 31.05.2024, 16:00

Lastenhoitaja, kesätyö

Lastenhoitaja, kesätyö, 9 paikkaa, Kuusamon kaupunki, Kuusamo

Tilaa hengittää – Sua kutsuu Kuusamo

Ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii aktiivinen ja jatkuvasti kehittyvä monipuolisten palveluiden Koillis-Suomen talousalueen elinvoimainen kaupunkikeskus. Meille tärkeitä arvoja ovat hyvinvointia tukeva arjen sujuvuus ja turvallisuus, yhteisöllisyys, osaamisen jatkuva kehittäminen ja vastuulliset valinnat.

Kuusamon kaupungin kesätyökampanja 2024

Hei sinä alle 30-vuotias kuusamolainen nuori! Haluatko kehittää omia taitojasi ja kartuttaa työkokemusta Kuusamon kaupungin tarjoamassa kesätyössä? Kesätyö on pääsääntöisesti kuukauden mittainen työ opiskelijalle, ammattiin valmistuneelle tai työttömälle työnhakijalle. Palkka määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Kaikissa kesätyöpaikoissamme arvostamme reipasta asennetta ja intoa uuden oppimiseen. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen.

Kasvatus- ja sivistystoimen toimialalle haetaan kesätyöhön 9 lastenhoitajaa. Kuukauden työjaksot sijoittuvat kaupungin eri päiväkotiyksiköihin: Maaselkä, Petäjäkangas, Porkkatörmä, Taikareppu ja Ruka. Työjaksot ovat kesä-ja heinäkuussa. Hakemuksessa voit esittää oman toiveesi päiväkodista ja ajanjaksosta. Lastenhoitaja vastaa lasten ikä- ja kehitystason mukaisesta hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta yhdessä muun työtiimin kanssa. Käytännössä työ on lasten perushoitoa ja hoivaa, esim. askartelun ja leikkimisen ohjaamista, ulkoilun valvomista, lasten auttamista pukeutumisessa ja ruokailussa, sekä yhteistyötä vanhempien kanssa. Toivomme, että sinulla on jo alan koulutusta tai opiskelet alaa parhaillaan. Olet myös vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka viihtyy lasten parissa.

Kuusamon kaupungin kesätyöpaikat ovat haettavina Kuntarekryn kautta 31.5.2024 mennessä. Hakemuksia käydään läpi ja tehtäviä täytetään jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi jo tänään! Haethan vain yhtä ensisijaista paikkaa, toiveet muista kiinnostavista paikoista voit esittää hakemuksessa. Olemme yhteydessä henkilökohtaisesti kaikkiin hakemuksen jättäneisiin.
 
Mikäli tarvitset apua hakemuksen tai CV:n tekoon, niin Työllisyyspalvelupiste Kieppi auttaa, tule käymään! Löydät meidät Kuusamon kaupungintalolta (1. krs), Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo. Kieppi on avoinna ma-pe klo 9-15.

Palkkaus:Aikapalkka, KVTES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:11 pv – 1 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätiedot:
työllisyyskoordinaattori Mailis Vallioniemi, p. 040 068 1574, sähköposti: mailis.t.vallioniemi@kuusamo.fi tai
koulutusohjaaja Elisa Nissinen, p. 040 860 8336, sähköposti: elisa.nissinen@kuusamo.fi
Yhteystiedot:Vallioniemi, Mailis, mailis.t.vallioniemi@kuusamo.fi, 0400681574
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: