LAB-ammattikorkeakoulu

Projektisuunnittelija

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 15.11.2022, 10:00
  • Suljettu 26.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Projektisuunnittelija

Haemme Hyvinvointiyksikköön projektisuunnittelijaa vakituiseen tehtävään. 

Vahvistamme Hyvinvointiyksikkömme TKI-toimintaa. Yksikössä työskentelee laajasti hanke- sekä opetushenkilökuntaa,  ja tähän joukkoon sinäkin kuulut kiinteänä osana projektiasiantuntijana. Työskentelemme yhdessä työelämän ja opiskelijoiden kanssa, tavoitteenamme parantaa ihmisten hyvinvointia. 

Tehtäviisi kuuluvat TKI-projektien tulosten viestintä, uutiskirjeiden koostaminen ja julkaisut sekä muiden tuloksiin liittyvien tiedotteiden tuottaminen ja julkaisu, yhdessä hanketiimien kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu muita projektipäällikköä avustavia tehtäviä, kuten hankeraportoinnin koostaminen ja ylläpito, konsortioiden tapaamisten koordinointi.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta julkisrahoitteisesta projekteista ja niiden hallinnoinnista
  • erilaisten rahoitusohjelmien tuntemusta
  • kokemusta viestinnän monipuolisista tehtävistä ml. mainosten ja julkaisujen suunnitteluun liittyen visuaalinen osaaminen
  • hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä hahmottaa isompiakin kokonaisuuksia
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Kokemuksen Hyvinvointi toimialasta katsomme eduksi.

Olet vastuullinen tiimiläinen, joka tietää yhteistyön voiman. Kehität itseäsi jatkuvasti ja jaat osaamistasi myös työkavereillesi. Viihdyt hyvin sekä porukassa että itsenäisessä työssä ja osaat ottaa vastuuta isommistakin kokonaisuuksista. Arvostamme kollegoissamme ratkaisukeskeisyyttä ja kykyä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme merkityksellisten työtehtävien lisäksi loistavan tiimin sekä joustavat mahdollisuudet yhdistää työ ja vapaa-aika. Tuemme kaikkia työntekijöitämme ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan.

Työ alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan. LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lahdessa ja Lappeenrannassa. Kotikampuksesi voi olla joko Lahden tai Lappeenrannan kampus. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa TKI-päällikkö Petra Vainio, petra.vainio@lab.fi,  +358 44 708 0146.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta 25.11.2022 klo 23:59 mennessä. 

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee 8 900 opiskelijaa sekä 500 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.

 
 Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi

Osaamisalue: ,