Elisa Oyj

Myyjä Elisan Palvelupuotiin KCM Raksilaan (Oulu)

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 30.11.2022, 14:00
  • Suljettu 14.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myyjä Elisan Palvelupuotiin KCM Raksilaan (Oulu)

Haemme nyt Elisalle Raksilan K-Citymarketin palvelupuotiin uutta myyjää rentoon joukkoomme. Me kohtaamme asiakkaan hymyssä suin, niin että ilo ja halu auttaa asiakasta näkyy! 

Elisan palvelupuoti

Asiakkaiden asiointikäyttäytyminen on viimeisten vuosien aikana muuttunut ja se tulee muuttumaan jatkossakin. Elisan palvelupuotien tarkoituksena on vastata asiakkaiden tarpeisiin ja olla siellä, missä asiakkaatkin ovat ja tarjota kauppareissun yhteydessä laadukasta palvelua puhelin- ja liittymäasioissa. Elisan palvelupuodit sijaitsevat K­-Citymarketeissa, joten olet töissä siellä, missä asiakasvirratkin ovat.

Two people sitting at a table with laptops

Description automatically generated with medium confidence

Myyjänä palvelupuodissa lähestyt asiakasta hienotunteisesti ja kohtaat asiakkaan Elisan kasvoina. Tehtävänäsi on ratkoa asiakkaan ongelmat ja tarjota Elisan monipuolisia palveluita, liittymistä ja kodin neteistä, puhelinten suojatarvikkeisiin. Laadukas myynti on siis keskeinen tavoite työssäsi, hyvästä asiakaspalvelusta tinkimättä.

Työ on puodin aukioloaikojen mukaista vuorotyötä niin arkisin kuin viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen ja tunteja on tarjolla vaihtelevasti 20–37,5 tuntia viikossa. Pohjapalkkasi määräytyy ICT-alan TES:n mukaan (13,40 €/h) ja meillä myyjät pääsevät kokemuksen ja osaamisen myötä keskimäärin 3000-3500€ kuukausiansioihin. Saat provision jokaisesta myymästäsi tuotteesta, joten meillä tienaat varmasti hyvin.

Miksi valita meidät?

  • Meillä kehityt myynnin osaajana työporukassa, joka puhaltaa yhteen hiileen pitäen myös hauskaa töissä!
  • Tässä hommassa kykysi kohdata erilaisia ihmisiä ja kuunnella heitä sekä ratkaista ongelmia hioutuvat myös entisestään – ja näistä taidoista on elämässä hyötyä aina. 
  • Saat kattavan ja monipuolisen perehdytyksen tähän tehtävään, minkä lisäksi kannustavat esihenkilömme ovat tukenasi ja saatavillasi ihan arkipäiväisissä hetkissä silloin, kun tarvitset. 
  • Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Elisalle ja tarjoamme kotimaisen ja vakaan pörssiyrityksen hyvät kehittymismahdollisuudet.
  • Meidän nykyiset myyjämme arvostavat suuresti työn joustavuutta. Ymmärrämme ja arvostamme sitä, että jokaisella elisalaisella on omannäköisensä tausta, perhe, harrastukset ja muu elämä – ja että työn tulee sopeutua elämän mukaan eikä päinvastoin.
  • Tarjoamme monia erinomaisia etuja, kuten puhelinedun, liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, alennuksia liittymistä, palveluista ja yhteistyökumppaneilta, mahdollisuuden käyttää lomaosakkeita sekä kattavan työterveyshuollon!

Tutustu täältä lisää Elisaan ja elisalaisiin

Mitä etsimme?

Meidän myyjämme eivät asetu yhteen muottiin – eiväthän asiakkaatkaan ole kaikki samanlaisia. Sinun ei tarvitse olla tekniikan monitaituri pärjätäksesi tässä tehtävässä ja olet tervetullut meille sellaisena kuin olet. Nämä asiat kuitenkin auttavat sinua pärjäämään tässä tehtävässä:  

  • Olet asiakaspalveluhenkinen, saat hyvää fiilistä asiakaskohtaamisista ja uskallat myös itse ottaa asiakkaaseen kontaktia!
  • Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta myynnin parista, mutta se ei ole välttämätöntä, tärkeintä on motivaatio!
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot – kanssasi on kiva asioida ja sinulla on pilkettä silmäkulmassa  
  • Haluat työskennellä kohti yhteisiä tavoitteita ja kehittyä myyjänä 
  • Työskentelet sujuvasti suomeksi, muu kielitaito lasketaan eduksi 
  • Olet täysi-ikäinen   

Huomioithan, että teetämme tehtävään valitulle henkilölle lain mukaisen suppean turvallisuusselvityksen, luottotietojen tarkastuksen sekä huumausainetestin ennen työsuhteen alkua.

Kiinnostuitko?  

Erinomaista! Esihenkilö ottaa yhteyttä sopiviin henkilöihin jo hakuajalla sopiakseen tarkemman juttutuokion, joten haethan jo tänään. 

Jätä sinun näköisesi hakemus linkin kautta 13.12. mennessä. Voit myös halutessasi lisätä hakemukseesi lyhyen videotervehdyksen. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun!

Jos sinulla on kysyttävää roolista tai tiimistä, niin myymäläpäällikkö Henri vastaa mielellään kysymyksiisi. Henrin tavoittaa ensisijaisesti sähköpostilla (henri.niemi(a)elisa.fi) tai puhelimitse (+358451306779).

Osaamisalue: