SEDU HAKEE UUSIA TEKIJÖITÄ:

Opettaja, talotekniikka,

Seinäjoki

 

Työhön kuuluu talotekniikan teoria- ja käytännön opetus niin alalle tuleville nuorille kuin myös aikuisille. Käytännön opetusta järjestetään työsalin lisäksi myös oppilaitoksen omissa pientalorakennuskohteissa. Työnkuvaasi voidaan painottaa osaamisesi mukaan (putkiasennus tai ilmanvaihto). Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on 

  • soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opetustehtävää lähinnä vastaavissa tehtävissä TAI
  • soveltuva erikoisammattitutkinto ja vähintään viiden vuoden käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä, sekä 
  • opettajan pedagogiset opinnot.

Mikäli kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan virkaan ottaa määräajaksi epäpätevä. Kelpoisuusehtojen muutoin täyttyessä on mahdollista tulla valituksi myös ehdollisesti siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa tehtävässä aloittamisesta.

Sinun tulee olla talotekniikka-alan laaja-alainen osaaja. Sinulla tulee olla kykyä toimia muuttuvissa työtehtävissä ja olet halukas tekemään tiimityötä hyvien työkaverien kanssa.

Sedu tarjoaa säännölliset työajat ja ison työnantajan monet edut, mm. liikunta- ja kulttuurisetelit. Elokuussa 2020 Seinäjoen Rastaantaipaleelle ovat valmistuneet talotekniikkaan uudet ajanmukaiset avarat tilat.

Hae sähköisesti 30.9.2020 klo 15:00 mennessä.

Lisätiedot ja hakulomake oheisen hakupainikkeen kautta.

www.sedu.fi

Osaamisalue:

Sedu

Sedu on yli 5000 päätoimisen opiskelijan ja 600 tekijän oppilaitos. Vuosittain tutkinnon suorittaa yli 2000 osaajaa.