Haemme osaajaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

LEHTORI,

rakennustekniikka

 

Haluatko päästä mukaan kehittämään rakennusalaa kohti digiaikaa ja entistä laadukkaampaa työn jälkeä? Oletko kiinnostunut uusien alan asiantuntijoiden kouluttamisesta? Mahdollisesti myös oman osaamisesi kehittäminen ja vahvistaminen kotimaisissa ja kansainvälisissä TKI-hankkeissa kiinnostaa sinua?

Etsimme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoista rakentamisen työmaapuolen ammattilaista dynaamiseen, opiskelijoidenkin Suomen ykköseksi arvostamaan tiimiimme. Koulutukseltasi olet rakennusalan DI tai insinööri (YAMK). Lisäksi on hyvä, jos hallitset rakennustuotannosta mm. aikataulusuunnittelua, tarjouslaskentaa, rakentamistaloutta ja kustannussuunnittelua. Tietomalliosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme valmiutta opettaa englanniksi sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. 

Tarjoamme sinulle innostavan ja kannustavan työyhteisön. Kilpailukykyisten etujen lisäksi saat itsenäisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan, jossa pääset paitsi haastamaan itsesi, myös kehittämään osaamistasi ja koko rakennusalaa monipuolisesti.

Hakuaika päättyy 30.10.2020 klo 15.00. 

Lisätietoja ja hakulomake oheisen hakupainikkeen kautta.

seamk.fi

Osaamisalue:

Seinäjoen AMK

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 400.