Sedu hakee

logistiikan opettajaa 31.12.2022 saakka Rengonharjulle (KY/192/2021)

Työ painottuu ammatillisten aineiden opetukseen työssä ja teoriassa sisältäen erityisesti linja-auton ajo-opetusta, mahdollisesti myös yhdistelmäajoneuvon ajo-opetusta.

Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mitä saat?

Rengonharju on nousukiidossa; Sedun logistiikan ja maarakennuksen osaamiskeskittymässä pääset työskentelemään ajanmukaisissa oppimisympäristöissä myös simulaattoreita hyödyntäen. Sedu tarjoaa ison työnantajan monet edut, mm. toimivan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuurisetelit. 

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 mukaisesti 

  • soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä, TAI
  • alan erikoisammattitutkinto ja vähintään viiden vuoden käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä,
  • sekä opettajan pedagogiset opinnot.  

Mitä Sedu edellyttää?

Edellytämme henkilöliikenteen liikenneopettajakelpoisuutta sekä laajaa käytännön kokemusta.

Sinulle eduksi

Arvostamme ammattipätevyyden tuntemusta, ajoneuvojen ja päällirakenteiden tekniikan, huollon ja käytön hallintaa, yhdistelmäajoneuvon ajo-opetusoikeutta sekä kokemusta eri ikäisten opiskelijoiden ohjaamisesta.

Tehtävän alkusijoituspaikka on Oppimispalvelut, Sedu Rengonharju.  

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES, Osion C mukaisesti. Opettajan työaika määräytyy opetustarpeen mukaan ja on vuosityöajassa vähintään 1500 h vuodessa. Työaika määritellään työaikasuunnitelman laatimisen yhteydessä työvuosittain. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat koulutuspäällikkö Hannu Muhonen, puh. 040 868 0690 ja koulutusvastaava Olli Vienola, puh. 044 729 2218.

Hakemukset sähköisellä 14.10.2021 klo 15:00 mennessä. Linkki lomakkeeseen löytyy www.sedu.fi/tyopaikat. Liitä tai nauhoita hakulomakkeelle esittely itsestäsi.

 

Osaamisalue:

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä

Sedu on yli 5000 päätoimisen opiskelijan ja 600 tekijän oppilaitos. Vuosittain tutkinnon suorittaa yli 2000 osaajaa.