Sedu hakee uudelleen

tieto- ja viestintätekniikan opettajaa 1.1.2022 alkaen Seinäjoelle (KY/288/2021)

Seinäjoelle haetaan tieto- ja viestintätekniikan uudistuviin oppimisympäristöihin vakinaista opettajaa. Opetusalana ovat tieto- ja viestintätekniikan perus- ja ammattitutkinnot, vastuuohjaajan tehtävät sekä tarvittaessa oppimisvaikeuksiin liittyvää lisäopetusta. Tehtävä sisältää myös työelämäsuhteiden ylläpitoa ja kehittämistä.

Aloitus 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Mitä saat?

Törnäväntien yksikkö on moniammatillinen kampus, jossa olet osa huippuporukkaa. Törnäväntie on yksi Sedun kolmen kampuksen keskittymistä. Pian alkavat saneeraus- ja uudisrakentamishankkeet takaavat jokaiselle viihtyisät ja toimivat tilat työskentelyyn tulevaisuudessa. Sedu tarjoaa säännölliset työajat ja ison työnantajan monet edut, mm. toimivan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuurisetelit. 

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 mukaisesti 

  • soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus opetustehtävään sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä, TAI 
  • soveltuva erikoisammattitutkinto ja vähintään viiden vuoden työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä, sekä
  • opettajan pedagogiset opinnot.

Mikäli kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan virkaan ottaa määräajaksi epäpätevä. Kelpoisuusehtojen muutoin täyttyessä on mahdollista tulla valituksi myös ehdollisesti siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa tehtävässä aloittamisesta.

Mitä Sedu edellyttää?

Edellytämme tieto- ja viestintätekniikan ajantasaista osaamista, alueen työelämän tuntemusta ja työelämäsuhteita sekä kokemusta verkko-opetuksesta.

Sinulle eduksi

Arvostamme opetettavan alan mahdollisimman monipuolista osaamista, kuten kokemusta tietoverkkojen, tietojärjestelmien, kyberturvallisuuden, hyvinvointiteknologian, elektroniikkatuotannon, data-analytiikan ja koneoppimisen sekä ohjelmistokehityksen asiantuntija- tai konsultointitehtävistä.

Tehtävän alkusijoituspaikka on Oppimispalvelut, Sedu Seinäjoki, Törnäväntie.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES, Osion C mukaisesti. Opettajan työaika määräytyy opetustarpeen mukaan ja on vuosityöajassa vähintään 1500 työtuntia vuodessa. Työaika määritellään työvuosittain työaikasuunnitelman laatimisen yhteydessä. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat vararehtori Hellevi Lassila, puh. 040 830 4255 ja koulutuspäällikkö Jani Pusa,  puh. 040 680 7654.

Hakemukset sähköisellä hakulomakkeella 9.12.2021 klo 15:00 mennessä. Linkki hakulomakkeeseen löytyy www.sedu.fi/tyopaikat. Liitä tai nauhoita hakulomakkeelle esittely itsestäsi.

Osaamisalue:

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä

Sedu on yli 5000 päätoimisen opiskelijan ja 600 tekijän oppilaitos. Vuosittain tutkinnon suorittaa yli 2000 osaajaa.