Senop Oy

Myyntipäällikkö / myynti- ja markkinointijohtaja, Senop Oy

  • Sijainti Laukaa
  • Julkaistu 12.08.2022, 11:00
  • Suljettu 29.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myyntipäällikkö / myynti- ja markkinointijohtaja, Senop Oy

Haemme Senopille sotilasoptroniikan tuotealueen MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / MYYNTI- JA MARKKINOINTIJOHTAJAA. 

Millainen mahdollisuus sinua odottaa?

Senop Oy on edistyksellisten pimeänäköratkaisujen edelläkävijä ja tilannetietoisuuden ja vaikuttamisen mahdollistaja. Sotilasoptroniikan tuoteportfoliomme sisältää vaativaan käyttöympäristöön suunniteltuja ja korkean suorituskyvyn omaavia pimeätoimintavälineitä. Tule rakentamaan kasvumatkaa kanssamme sotilasoptroniikan tuotealueen myyntipäällikkönä/myynti- ja markkinointijohtajana. Tehtävänimike määräytyy henkilön kokemuksen mukaan.

Tehtävässä vastaat sotilasoptroniikan tuotealueemme tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista. Lopullinen tehtävänimikkeesi ja tehtävänkuvasi määräytyvät kokemuksesi, sekä koulutus- ja työtaustasi perusteella. Vastaat liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä asiantuntijaorganisaation kanssa ja osallistut aktiivisesti varsinaiseen myyntityöhön. Kuulut osaksi Senopin myynti- ja markkinointitiimiä ja raportoit toiminnon vetäjälle. Työssä pääset matkustamaan kotimaassa ja ulkomailla, mutta Suomessa työskentelypisteesi sijaitsee joko Lievestuoreella, Kangasalalla, tai Oulussa.

Meillä pääset osallistumaan tulevaisuuden älytähtäimien, pimeänäkö-, maalinpaikannuslaitteiden   sekä muiden edistyksellisten sotilasoptroniikan ratkaisujen myynti- ja markkinointityöhön osana osaavaa tiimiä. 

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja osallistuvaa työskentelyotetta. Olet taitava verkostoituja ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Persoonana olet päämäärätietoinen ja sinnikkäästi kohti tavoitteita pyrkivä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, joka voi olla tekniikan-, kaupan- tai sotilasalalta, kokemusta toimimisesta kansainvälisestä ympäristöstä, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä aktiivista otetta liiketoiminnan kehittämisessä. Sotilasoptroniikan, puolustusvälineteollisuuden ja sotilasalan tuntemus, sekä kokemus kansainvälisestä myynnistä nähdään tehtävässä toimimisen etuina. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme haasteellisen ja taatusti mielenkiintoisen tehtävän alan uusimman teknologian parissa! Työskentelykulttuurimme on reilu, joustava ja innostunut. Saat käyttöösi erinomaiset työvälineet ja kannustavan tiimin tuen.

Lisätiedot & hakeminen

Lisätietoja tehtävästä, Senopista ja tuotteista kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Jaakko Oivanen p. 050 412 5183, email. jaakko.oivanen@senop.fi.

Haluatko mukaan rakentamaan huipputeknologian kansainvälistä myyntiä? Tartu haasteeseen ja hae tehtävää 28.8.2022 mennessä. 

Huomioithan, että Senopissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Haastattelut tehtävään pidetään viikkojen 37 ja 38 aikana. 

Senop toimittaa vaativia järjestelmäintegraatio ratkaisuja ja on huippuluokan optroniikan edelläkävijä Pohjoismaissa. Luotettavat ja käytettävyydeltään ylittämättömät tuotteemme mahdollistavat näkökyvyn tilanteessa kuin tilanteessa. Asiakkaamme toimivat turvallisuus- ja puolustusalalla, sekä teollisuudessa ja tutkimuksen parissa. www.senop.fi

Osaamisalue: ,