Servica on tunnettu ja luotettava toimija sekä hyvä arjen kumppani. Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Pääomistajamme ovat Kuopion kaupunki ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Meitä servicalaisia on noin 1250. Seuraavina vuosina Servican asiakasrajapinnassa tapahtuu runsaasti muutoksia ja tästä syystä haemme nyt 

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

toimimaan liiketoiminta-alueiden tukena uusien asiakkuuksien haltuunoton valmistelussa ja toteutuksessa. Asiakkuuspäällikkönä työskentelet Servican asiakkuus- ja kehittämistiimissä, jossa esimiehenäsi on asiakkuusjohtaja. Roolissasi ensisijaisia asiakkaitasi ovat Servican liiketoiminta-alueet, joiden toiminnan tukemiseen teet myös asiakasyhteistä ulkoisten asiakkaiden kanssa.    

Alkuun työtehtävässä korostuu systemaattinen uusien asiakkuuksien haltuunotto ja koordinointi eli käytännössä toimit liiketoiminta-alueiden tukena asiakastarpeiden selvittämisessä, tarjouslaskennassa ja sopimusten laadinnassa sekä sopimusdokumentaation hallinnassa. Tämä vaihe vaatii erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä hallinnoida isompia kokonaisuuksia. Toivommekin, että sinulla on vahvaa näyttöä tuloksellisesta BtoB-asiakasyhteistyöstä ja sopimusneuvotteluihin osallistumisesta. Työskentelytapasi on ratkaisulähtöinen ja pystyt tarjoamaan toimivia kokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin ja samalla hallitsemaan ratkaisujen soveltuvuuden Servican kokonaisuuteen. Tehtävässä menestyminen vaatii erittäin hyviä yhteistyötaitoja ja järjestelmällistä työskentelyotetta. 

Myöhemmin työtehtäviisi kuuluu kokonaisuutena Servican asiakaspalvelun, -dokumentaation ja -raportoinnin kehittäminen. Toimit CRM-järjestelmän pääkäyttäjänä ja tuet liiketoiminta-alueita asiakkuuksien hallinnassa. Osallistut ja järjestät asiakastapaamisia sekä toimit erilaisissa työryhmissä. 

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä työkokemusta palveluliiketoiminnan asiakkuuksien hoitamisesta. Eduksi katsotaan kokemus ketjuohjauksesta. Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä tuottaa kirjallista materiaalia, hallita dokumentaatiota sekä tarjouslaskentaa. Olet aloitteellinen, sosiaalisesti taitava ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut. Asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen ajattelu ovat sinulle luontaisia ja otat mielelläsi vastuuta. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Pohjois-Savon alueella päästä kehittämään Servican palveluja ja samalla omaa ammatillista osaamistasi. Saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uusia asiakkuuksien hoidon toimintamalleja. Tueksesi saat mukavan ja rempseän tiimin ja laajat yhteistyöverkostot. Työn ja arjen yhteensovittaminen onnistuvat säännönmukaisen työajan puitteissa. Noudattamamme työehtosopimus mahdollistaa laajemmat vuosilomakertymät. ePassin avulla voit nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointiasi. 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Laita hakemus palkkatoiveineen 15.12.2021 mennessä. Mikäli joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa: 

Asiakkuusjohtaja Jaana Jaroma  p. 044 4260012  seuraavina ajankohtina 2.12.2021 klo 13-15 sekä 9.12.2021 klo 13-15 

Huomioimme vain LAURA-järjestelmän kautta tulleet hakemukset. 

 

Osaamisalue: ,

Servica Oy

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella. Päätoimipaikkamme sijaitsee Särkiniemessä osoitteessa Leväsentie 3, 70700 Kuopio.

Palvelutuotantomme alkoi 1.1.2012 Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymässä, jonka toiminta siirtyi 1.1.2019 Servica Oy:lle.