Haemme nyt

HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA

 

vastaamaan henkilöstöraportointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvistä tehtävistä.

Vastuullesi tulevat kuulumaan henkilöstöön liittyvän tiedon tuottaminen ja mittarien analysointi, palvelussuhdeasioihin liittyvä ohjaus ja neuvonta, henkilöstöön liittyviin kehittämishankkeisiin osallistuminen sekä yhteistyö ulkopuolisten sidosryhmien kanssa (esim. järjestelmätoimittajat, Keva, Monetra ja oppilaitosyhteisöt). Toimit HR-järjestelmien toisena pääkäyttäjänä ja raportoit henkilöstöpäällikölle ja toimit tarvittaessa hänen sijaisenaan.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon kehittämistehtävistä, henkilöstöön liittyvän raportointitiedon sekä mittarien laatimisesta ja kehittämisestä ja kokemusta palvelussuhdeasioista. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä henkilöstön kouluttamisesta ja vahvaa näkemystä HR:n roolista osana liiketoimintaa ja menestyvää yritystä. Koulutuksesi on mielellään korkeakoulutasoinen ja tunnet hyvin sekä HR-tietojärjestelmät että Office-ohjelmat, etenkin Excelin. AVAINTES:in ja Servican toimialojen tuntemus ja hallinta luetaan eduksi.

Henkilönä olet omatoiminen ja pidät itsenäisestä työskentelystä. Otteesi on kehittämismyönteinen ja -hakuinen ja haluat itsekin kehittyä kasvavien vastuiden myötä. Omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, jotka ovat edellytys vuorovaikutuksessa henkilöstön kanssa sekä erilaisissa neuvottelutilanteissa. Hakemamme henkilö sitoutuu yrityksen kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Hakuaika päättyy 28.8.2019.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, lähetä hakemus oheisen hakupainikkeen kautta.

www.servica.fi

 

Osaamisalue: ,

Servica Oy

Servica Oy on inhouse –yhtiö, joka tuottaa omistajilleen ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servicassa työskentelee keskimäärin 1240 ammattihenkilöä ja vuoden 2018 liikevaihto oli 87 M€.