Servica Oy

Laitoshuoltaja/siivooja Julkulan tai Alavan sairaalaan

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 15.08.2022, 12:10
  • Suljettu 15.09.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Laitoshuoltaja/siivooja Julkulan tai Alavan sairaalaan

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI!

Servica on luotettava toimija sekä hyvä arjen kumppani. Tuotamme omistaja-asiakkaillemme kaikki arjen tukipalvelut turvallisesti ja luotettavasti. Meitä servicalaisia on noin 1250, joista lähes puolet työskentelee KYSin Puijon sairaalan sekä Kuopion kaupungin Harjulan sairaalan alueella. Oletko sinä seuraava vahvistus meidän porukkamme?

Haemme nyt laitoshuoltajia/siivoojia Julkulan sekä Alavan sairaalaan vakituiseen työsuhteeseen.

Huomioimme myös esim. välivuosien viettäjät, jotka ovat valmiita työskentelemään esim. 6 kk tai 12 kk määräajan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työ on 2-vuorotyötä ma-su klo 7-20.30 välillä.

Olisi mahtavaa, jos sinulta löytyy puhtausalan ammattitutkinto (laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja), mutta tämä ei ole ehdoton vaatimus. Koulutuksen puuttuessa meillä on halutessaan mahdollista kouluttautua myös oppisopimuksella. Ennen kaikkea olemme etsimässä henkilöitä, keneltä löytyy reipas asenne sekä halu työskennellä sairaalaympäristössä.

Julkulassa on aikuispsykiatrian- sekä nuorisopsykiatrian osastoja ja Alavassa lastenpsykiatrian osastot. Psykiatrisessa sairaalassa tehdään tiivistä yhteistyötä hoitohenkilökunnan kanssa ja uudet laitoshuoltajat jututtaa myös osastonhoitaja. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelua. Toivomme, että sinulla on vastuullinen ja itsenäinen työskentelyote. Edellytämme riittävää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus on AVAINTESin mukainen ja kk-palkka 1976,11 €. Tämän lisäksi maksetaan tietysti vuorolisät sekä mahdollinen kokemusvuosilisä, mikäli työntekijällä on aiempaa siivouskokemusta.
 
Pääset osaksi tiivistä ja mukavaa työyhteisöä ja saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä tiimin ja esimiehen tuen. Tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut sekä ePassin, jonka avulla voit nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointiasi.   Nykyisten työehtosopimustemme vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita. Servicalaisena saat myös alennuksia esim. useista kuntosaleista ja erikoisliikkeistä. Servica on vastuullinen ja vakaavarainen työnantaja.

Huomioithan, että haastattelemme jo hakuaikana ja teemme valintoja sopivien osaajien osuessa kohdalle eli jos kiinnostuit, hae jo tänään!

Mikäli haluat tietää kohteista tai tehtävästä tarkemmin, lisätietoja antaa

aluevastaava Venla Leskinen 0444261305

Osaamisalue:

Servica Oy

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella. Päätoimipaikkamme sijaitsee Särkiniemessä osoitteessa Leväsentie 3, 70700 Kuopio.

Palvelutuotantomme alkoi 1.1.2012 Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymässä, jonka toiminta siirtyi 1.1.2019 Servica Oy:lle.